dav

L’AGRUPACIÓ DEL PSC DE SALT ESCULL JOAN MARTÍN PUNTADA COM A CAP DE LLISTA PER LES PROPERES ELECCIONS MUNICIPALS DE 2019

L’Agrupació del PSC de Salt ha celebrat avui dissabte una assemblea per tal d’escollir el cap de llista per a les properes eleccions municipals de 2019.

L’Assemblea, que ha comptat amb l’assistència d’una cinquantena de militants, i amb Maurici Jiménez, Secretari d’Organització del PSC Comarques Gironines, ha escollit en Joan Martín Puntada, com a cap de llista per les properes eleccions municipals de maig de 2019.

Joan Martín Puntada va ser el número 2 de la llista que l’any 2015 encapçalava Iolanda Pineda pel PSC a l’Ajuntament de Salt. Martín va néixer a Salt fa 39 anys, és enginyer tècnic informàtic, i pare de dos fills, regidor de l’Ajuntament de Salt des de l’any 2015 i professor de l’Institut Salvador Espriu de Salt. Milita a l’Agrupació del PSC de Salt des de 2007.

Martín en el seu discurs ha remarcat el treball realitzat per la Iolanda Pineda durant aquests anys i espera continuar amb la seva col·laboració i experiència.

El nou candidat aporta responsabilitat, il·lusió i ganes per poder lluitar per l’alcaldia de Salt i per tal que el PSC torni a recuperar una posició important dins de l’Ajuntament. La nostra prioritat ha de ser treballar per tots els saltencs i saltenques i no només una part d’ells, i recuperar la il·lusió de tots aquells que han llençat la tovallola. Per fer-ho recorreré barri a barri, escoltant a tothom per construir la millor llista, el millor programa i la millor proposta que encoratgi a tots els ciutadans i ciutadanes de Salt, ha dit el nou candidat.

El nou candidat serà presentat de forma oficial en el tradicional sopar d’estiu que el PSC de Salt celebrarà el proper divendres, 20 de juliol al pati de l’escola La Farga de Salt.

FER UN COMENTARI

Si us plau, introdueixi el seu comentari!
Si us plau, introdueixi el seu nom aquí