Divendres, setembre 22, 2023
spot_imgspot_img

La Última

Jugadores del Spar Citylift, a la campanya de l’Espai Gironès contra la crisi climàtica

Les jugadores del Spar Citylift Uni Girona Rosó Buch (capitana de l’equip), Helena Oma i Adaora Elonu han visitat l’Espai Gironès per participar a la campanya de Nadal, concretament col·locant boles de cel·lulosa per ajudar a omplir el gran rellotge de sorra per sumar temps per al planeta. Quantes més boles hi hagi, més gran serà el donatiu per a la plantada d’arbres que es durà a terme la propera primavera a Salt. El gran rellotge  de sorra, de més de quatre metres d’alçada, és l’eix central de la campanya. Totes les persones que hi vulguin participar només han de dirigir-se al punt d’informació que s’ha habilitat a l’estand de l’entrada principal, on es dona tota la informació.

La campanya solidària de Nadal de l’Espai Gironès  “Temps per al planeta. Més temps a l’Espai, més arbres a la terra”, que es du a terme fins el 5 de gener, se centra en la crisi climàtica i en la necessitat d’impulsar accions que redueixin els efectes que s’estan produint  en el medi ambient com a conseqüència de l’escalfament del planeta. 

La iniciativa es fa en col·laboració amb la Fundació Plant-for-the-Planet, que pretén conscienciar nens i adults sobre els problemes del canvi climàtic i la justícia climàtica global. L’organització treballa per plantar arbres i considera que aquesta és una acció pràctica i simbòlica en els esforços per reduir els efectes del canvi climàtic. 

Es compta amb dos padrins: l’escriptor i periodista Martí Gironell, i el periodista, guionista i escriptor Jair Domínguez.

El desenvolupament de la campanya es pot seguir a través de les xarxes socials de l’Espai Gironès i del web www.espaigirones.com  i s’hi pot participar amb l’etiqueta #espaifortheplanet 

Compromís amb la sostenibilitat i el medi ambient

L’Espai Gironès fa temps que treballa a favor de la sostenibilitat i el medi ambient. Recentment el Centre Comercial ha obtingut el Certificat d’Eficiència Energètica Classe A per a edificis ja existents, atorgat per l’Institut Català d’Energia de la Generalitat, un fet que crea una gran satisfacció tenint en compte, a més, que es tracta d’un edifici construït el 2005 i, per tant, amb una normativa anterior al nou Codi Tècnic d’Edificació. 

Novena campanya solidària

Les anteriors campanyes que ha dut a terme el Centre Comercial es van destinar a la lluita contra l’Alzheimer; a recollir temps per ajudar a les persones que ho necessiten;  a la lluita contra la pobresa i a combatre l’exclusió social; a recollir menjar per al Banc dels Aliments; i a recollir fons per a Càritas. També es va portar a terme una campanya solidària de suport a Unicef.

Latest Posts

spot_img

un xic de tot