CAP Jordi Nadal de Salt

El CAP Jordi Nadal de Salt reprèn l’activitat assistencial dos mesos i mig després de l’incendi que va obligar al seu tancament

Mentre es treballa per reobrir la segona fase del centre, les urgències i les extraccions es seguiran fent al CAP Alfons Moré de la mateixa vila

Aquest matí s’ha reprès l’activitat assistencial al CAP Jordi Nadal de Salt, després que el 3 de juliol un incendi originat al magatzem del centre va causar importants desperfectes i va obligar a tancar-lo per complet. Avui s’ha posat en marxa la zona d’admissions i l’àrea assistencial de la primera i segona planta, que degut a la situació sanitària provocada per la Covid-19 només atén visites presencials no demorables i amb cita prèvia, a més de les atencions telefòniques de seguiment que realitzen els professionals del CAP.

Mentre durin les obres de la segona fase de l’edifici la resta de proves complementàries, les urgències i les extraccions es seguiran fent al CAP Alfons Moré de Salt, situat al Passeig Marquès de Camps 52-54 del mateix municipi de Salt, que també acull l’atenció continuada del cap de setmana i festius de 8h a 20h i tota l’activitat assistencial relacionada amb la Covid-19.

L’àrea reoberta avui és la que va quedar afectada pel fum i el sutge, i aquest estiu s’hi han fet tasques de neteja i pintura per poder reprendre l’activitat assistencial.

Al mateix temps les obres de reparació continuen a l’àrea més afectada per l’incendi, principalment la segona planta on hi havia les consultes d’ecografia, espirometries, la sala de petita cirurgia,  la sala de treball de les infermeres gestores de casos, un magatzem i la sala de reunions.  Mentre durin aquests treballs les urgències de Covid-19 i les extraccions i proves complementaries es continuaran fent a l’altre CAP de la vila.

El control i seguiment de l’embaràs i puerperi per part de les cinc llevadores es continua fent a l’Hospital Santa Caterina de Salt, i també es manté el servei de rehabilitació al Centre d’Especialitats Güell per als pacients que acudien al CAP Jordi Nadal per a rebre aquest servei.

1 COMENTARI

  1. Quan vindràn a fer cribratge Covid 19, a l’ escola Veïnat, a què esperem ??? el divendres passat dia 12, es va saber que un nen de P5, tenia PCR + i avui que la seva germana de P3 també era PCR +, diuen que no cal confinar el grup de P3, perquè ja han passat molts dies. Es pot esperar que hi hagi més contagis ? No és estrany que Salt sigui capdavanter en Covid….Si us plau,facin quelcom per tallar la cadena de contagis.Moltes Gràcies

FER UN COMENTARI

Si us plau, introdueixi el seu comentari!
Si us plau, introdueixi el seu nom aquí