Dimecres, abril 17, 2024
spot_imgspot_img

La Última

L’EMO de Salt gestiona 189 sol·licituds per al nou Alcampo a l’Espai Gironès

L’EMO de Salt en acció: Oportunitats de treball amb l’arribada d’Alcampo

L’Espai Municipal d’Ocupació (EMO) de Salt ha esdevingut el punt de trobada per a centenars de ciutadans esperançats en formar part de l’equip del nou hipermercat Alcampo. En tan sols dues setmanes, s’han recollit 189 sol·licituds, un número que reflecteix l’anticipació i l’entusiasme dels residents per aquesta nova oportunitat laboral.

A través d’un acord de col·laboració entre l’Ajuntament, l’Espai Gironès i Alcampo, l’EMO ha facilitat la connexió entre els aspirants i la firma, actuant com a pont en el procés de selecció. Aquesta iniciativa no només promet enfortir el teixit laboral de Salt sinó també mantenir la tendència a la baixa de l’atur, continuant amb l’èxit assolit l’any anterior, on 374 persones van ser inserides en el mercat de treball.

Les posicions més demandades han estat les de reposadors/res i caixers/es, seguides de prop per les ofertes de treball al magatzem i en tasques administratives. No obstant això, l’interès no s’ha limitat a aquests àmbits, rebent-se candidatures per a diverses seccions del supermercat, des de la fleca fins a la peixateria.

Malgrat que l’EMO ja no accepta més sol·licituds, Alcampo manté oberta la possibilitat d’inscripció a través de la seva pàgina web, oferint una última oportunitat per a aquells que encara volen formar part d’aquesta excitant obertura.

Reaccions de l’equip municipal

L’alcalde de Salt, Jordi Viñas, i el tinent d’alcalde de serveis econòmics i ocupació, Toni Vidal, han expressat la seva satisfacció i agraïment per la col·laboració i l’esforç de tots els implicats. Amb l’arribada d’Alcampo, veuen una oportunitat única per a generar ocupació directa i impulsar les polítiques d’ocupació municipals, anticipant un futur prometedor per a Salt.

Latest Posts

spot_img

un xic de tot