Divendres, setembre 22, 2023
spot_imgspot_img

La Última

Taller de Ratafia 2023

Taller de Ratafia: Descobreix l’art de fer la teva pròpia beguda

El 4 de juny de 2023 tindrà lloc un Taller de Ratafia a Salt, en el qual tindreu l’oportunitat de descobrir l’art de fer aquesta beguda tradicional catalana. Si teniu curiositat per aprendre les tècniques d’elaboració de la ratafia, així com conèixer les herbes i flors utilitzades en aquesta recepta, no podeu perdre-vos aquesta oportunitat única.

El diumenge 21 de maig es va organitzar una sortida per recollir les herbes necessàries per a la ratafia. Aquesta activitat va tenir lloc a Salt. Durant aquella jornada, els participants van tenir l’oportunitat d’endinsar-se en la natura i aprendre a identificar les plantes adequades per a la preparació de la ratafia. Va ser una experiència enriquidora per a tots els amants d’aquesta beguda tradicional.

Per als interessats que no disposin del material necessari per a l’elaboració de la ratafia, no cal preocupar-se. En aquest taller, es brinda l’oportunitat de sol·licitar un kit que inclou tot el necessari per a la seva preparació. Aquest kit està disponible a un preu aproximadament de 18 €, però el preu és a consideració, ja que el taller es realitza com a donatiu.

Ell taller tindrà lloc el diumenge 4 de juny, a les 10 h, al Passeig Josep Tarradellas. En aquesta sessió, experts en la matèria us guiaran pas a pas en el procés d’elaboració de la ratafia. Aprendreu les proporcions adequades d’ingredients, els secrets de l’infusió i la maceració, així com altres tècniques per aconseguir el sabor autèntic de la ratafia. Serà una oportunitat única per aprofundir en aquesta tradició cultural i convertir-vos en autèntics experts.

Si esteu interessats a participar en aquest taller, les inscripcions estan obertes. Podeu registrar-vos enviant un correu electrònic a aa.vv.lamassanadesalt@gmail.com. També podeu trucar als telèfons 609 74 34 64 o 692 62 62 38 per a qualsevol pregunta o consulta. Els organitzadors estaran encantats de respondre a totes les vostres inquietuds.

Latest Posts

spot_img

un xic de tot