Dimarts, juny 25, 2024
spot_imgspot_imgspot_img

La Última

Unim Salt es manifesta en suport al compromís antifeixista però assegura no haver estat convidat

La formació política reclama més accions per prevenir l’ascens de l’extrema dreta a Salt

Unim Salt, ha volgut aclarir en un comunicat que, tot i estar d’acord amb el Compromís antifeixista per la bona convivència a Salt, no ha estat convidat per cap dels partits que han impulsat aquesta iniciativa. ERC, PSC, Junts, IPS-CUP i Comuns han signat un document amb l’objectiu de combatre l’extrema dreta i promoure la inclusió i la cohesió social al municipi.

Tot i això, Unim Salt ha criticat aquest pacte, qualificant-lo com una mesura “de cara a la galeria” que no aborda les veritables causes de l’augment de l’extrema dreta a Salt. La formació recorda que Salt és l’única població de Catalunya on l’extrema dreta té representació i que, per tant, cal treballar per evitar que es repeteixi el que va passar fa quatre anys.

Unim Salt proposa informar i convèncer als possibles votants de l’extrema dreta que aquesta no és la solució i que les seves promeses són “literalment mentida”. La formació creu que les polítiques de l’extrema dreta són incompatibles amb la bona convivència a un poble com Salt.

Per a Unim Salt, és important dirigir-se als votants i convèncer-los de donar suport a formacions amb valors democràtics més avançats, en comptes de legitimar les propostes de l’ultradreta. La formació confia en la capacitat dels ciutadans per prendre decisions informades i rebutja les propostes de l’extrema dreta que, segons ells, no es poden creure ni implementar.

Latest Posts

spot_img

un xic de tot