Dimecres, abril 17, 2024
spot_imgspot_img

La Última

Adrià Puntí: “Faré servir els recursos teatrals per explicar el procés creatiu d’un artista que passa de l’emoció a la bogeria controlada”

Adrià Puntí ha presentat avui a Salt una doble proposta al Teatre de Salt i La Mirona 

Adrià Puntí: “Faré servir els recursos teatrals per explicar el procés creatiu d’un artista que passa de l’emoció a la bogeria controlada”

L’artista oferirà un espectacle teatral, per entrar dins el procés creatiu de l’univers de l’Adrià Puntí, i un concert per presentar el seu nou disc Enriu-te’n fins que el cor et digui prou.

La primera proposta titulada “Pasen i vean” farà servir els recursos teatrals per mostrar el treball de creació de l’artista, però tot i no ser un concert “tindrà moments unplugged” ha dit Punti. L’endemà a La Mirona L’artista del veïnat de Salt presentarà el seu disc Enriu-te’n fins que el cor et digui prou. Els que vagin a un o tots dos espectacles tindran la possibilitat d’adquirir el CD decorat personalment per Puntí.

Adrià Puntí ha explicat que Pasen i vean permetrà conèixer “l’angoixa del creador, els moments d’inspiració i de bogeria, i els de descans i el divertiment” del procés que ha portat al Enriu-te’n fins que el cor et digui prou.

“Faré servir els recursos teatrals per explicar el procés creatiu d’un artista que passa de l’emoció a la bogeria controlada”, ha afegit Adrià Puntí

DV 28 SETEMBRE | 20.30 H. | TEATRE DE SALT
DS 29 SETEMBRE 
| 23 H. | LA MIRONA

L’alcalde de Salt, Jordi Viñas, ha recalcat la importància d’anar a l’espectacle i el concert i ha agraït que Adrià Puntí hagi triat Salt per presentar la seva darrera obra.

“Tenim el privilegi que de poder gaudir d’un espectacle diferent que surt dels paràmetres tradicionals on exposarà el procés creatiu de la seva música des de diferents vessants”, ha destacat l’alcalde.

Les entrades per al concert i l’espectacle es poden adquirir al web de La Mirona i al del Teatre de Salt i tenen diverses modalitats que permeten veure només una de les propostes, totes dues o adquirir també un CD personalitzat pel mateix Puntí que ha dit: “Cada Cd serà una peça única”, per aquesta raó la venda de CD’s es tancarà si supera el nombre d’exemplars que podrà acabar personalment l’artista.

Latest Posts

spot_img

un xic de tot