Dimarts, febrer 27, 2024
spot_imgspot_img

La Última

4 noves botigues a l’Espai Gironès

L’Espai Gironès ampliarà abans de finals d’any la seva oferta amb quatre nous locals

Les noves propostes del Centre Comercial són marques del sector de la restauració, l’alimentació,  la cosmètica i la cura personal, i la moda

Dues de les firmes han escollit l’Espai Gironès com a primer punt d’obertura a les comarques gironines 

Quatre noves marques del sector de la restauració, l’alimentació, la cosmètica i la cura personal, i la moda  han decidit apostar per l’Espai Gironès i s’incorporaran en les properes setmanes a la seva àmplia i variada oferta comercial.  Dues de les firmes han escollit l’Espai Gironès com a primer punt d’obertura a les comarques gironines.

Es tracta de Taco Bell que sumarà una nova proposta a la zona del Centre Comercial destinada a la restauració. La firma, especialitzada en menjar d’inspiració mexicana amb un toc diferent i sabor únic i en un ambient modern, obrirà a l’Espai Gironès el seu primer local a les comarques gironines. 

D’altra banda, OK Jeans també arribarà a la demarcació obrint a la primera planta del Centre el seu primer local. És una botiga multimarca, en format pop-up, especialitzada en texans que compta amb la moda més actual destinada a la gent jove .

La marca de cosmètica i cura personal Jota Premium CBD  serà una altra de les properes novetats a l’Espai Gironès. S’instal·larà a la planta baixa del centre, a prop del supermercat,  on oferirà una nova experiència positiva i de benestar gràcies a la seva àmplia col·lecció de productes.

I Doughnuts & Co  també se sumarà en les properes setmanes a l’oferta comercial de la primera planta del centro amb una proposta que presenta un concepte innovador oferint donuts i crepes, entre d’altres productes. 

El gerent de l’Espai Gironès, Pau Jordà, s’ha mostrat molt satisfet per  la incorporació de noves marques al Centre Comercial “ estem molt contents de poder comptar a les nostres instal·lacions amb noves firmes que permeten oferir millors serveis als clients i consolidar una aposta per l’Espai Gironès de marques de referència.  Això  ens aporta un valor afegit i permet que el  Centre Comercial pugui continuar oferint als visitants  una àmplia i diversificada oferta que millora i dóna més valor afegit encara a la ja existent. El fet que les marques triin l’Espai Gironès com a primer punt d’implantació a la província de Girona ens omple de satisfacció i ens anima a seguir treballant com el primer dia”.

Tots els establiments de l’Espai Gironès estaran oberts el proper diumenge 28 de novembre que serà festiu d’obertura. 

Cal destacar que l’Espai Gironès s’ha reafirmat com a garantia de màxima seguretat en el context de la pandèmia amb la renovació per part de l’empresa Bureau Veritas del certificat obtingut a partir de l’auditoria dels procediments implantats. Aquesta mateixa política se segueix en tots els centres gestionats per Multi Spain Management, obtenint tots la certificació de màxima seguretat.

Latest Posts

spot_img

un xic de tot