Dijous, maig 30, 2024
spot_imgspot_img

La Última

Avui comença el Nadal a l’Espai Gironès. La encesa de llums

Tret de sortida a la campanya de Nadal a l’Espai Gironès amb concert i encesa de llums 

Es farà demà dijous a les 18h, a la Plaça del Foc, i hi haurà una actuació del duet musical Double Chick

L’Espai Gironès donarà el tret de sortida a la temporada nadalenca aquest dijous 18 de novembre, a les 18h, amb l’acte d’encesa de llums que decoraran les instal·lacions del Centre Comercial. Es comptarà amb una actuació del duet musical Double Chick, a la Plaça del Foc. Chick, un duet acústic nascut a Girona, ofereix grans èxits musicals dels anys vuitanta i fins a l’actualitat, amb diversos estils musicals, com pop, rock i soul. 

L’acte, que és gratuït i obert a tothom, es durà a terme a la planta principal del centre comercial, a la Plaça del Foc. 

A partir del proper dijous les instal·lacions  de l’Espai Gironès lluiran la decoració de Nadal que il·luminarà tots els racons del Centre Comercial. Els últims anys l’Espai Gironès ha acompanyat la tradicional encesa de llums amb actuacions musicals.

Amb aquest tipus d’esdeveniments el centre comercial vol oferir als seus visitants la seva vessant d’oci, de cultura i de compromís amb el territori. 

Recordem que l’Espai Gironès es va reafirmar com a garantia de màxima seguretat en el context de la pandèmia amb la renovació per part de l’empresa Bureau Veritas del certificat obtingut a partir de l’auditoria dels procediments implantats. Aquesta mateixa política se segueix en tots els centres gestionats per Multi Spain Management, obtenint tots la certificació de màxima seguretat.

A l’Espai Gironès hi treballen unes 800 persones (entre establiments, oficines, i departaments de neteja, seguretat i manteniment), i a aquesta xifra s’hi ha de sumar un número important de llocs de feina indirectes, petits empresaris, comerç local i altres cadenes. 

Latest Posts

spot_img

un xic de tot