Dimecres, abril 17, 2024
spot_imgspot_img

La Última

L’Espai Gironès i el Girona FC estrenyen llaços amb un nou acord

És el quart conveni de col·laboració que el centre comercial signa amb el club gironí per seguir sumant sinèrgies 

L’Espai Gironès i el Girona FC han signat un nou acord de col·laboració amb l’objectiu d’estrènyer llaços i de seguir sumant sinèrgies. És el quart acord que el centre comercial signa amb l’entitat, després que els tres anteriors hagin estat molt ben valorats per les dues parts. A l’acte de signatura hi han assistit el president del Girona FC, Delfí Geli, i el gerent de l’Espai Gironès, Pau Jordà. 

Es faran diferents sortejos. L’Espai Gironès disposarà de cinc samarretes del primer equip firmades pels mateixos jugadors per sortejar a través de les xarxes socials o entre els clients i visitants. També es disposarà de quatre entrades per a cada partit que es jugui a Montilivi: dues es sortejaran a les xarxes o entre els clients i visitants de l’Espai Gironès i dues entrades més per sortejar entre el personal de les botigues del centre comercial. 

El Girona FC tindrà un estand a la planta baixa de l’Espai Gironès, on oferirà els productes relacionats amb el club, amb descomptes pels socis. 

En l’acord s’especifica que es farà un Meet & Greet per a 10 persones a l’Espai Gironès amb dos jugadors del primer equip a més d’altres accions, com signatures de pòsters, samarretes o altres elements de marxandatge del Girona FC.

El gerent de l’Espai Gironès, Pau Jordà, ha manifestat la seva gran satisfacció per les sinèrgies ja creades fins ara i pel fet de seguir col·laborant amb el club de futbol de referència a les comarques gironines. Per la seva banda el president del Girona FC Delfí Geli, ha destacat que “aquesta nova col·laboració posa en relleu valors comuns d’ambdues entitats, com és el cas de treballar, cadascú des del seu àmbit, per al territori i els seus habitants”.

Les dues entitats han deixat la porta oberta a més accions que puguin sorgir durant la temporada.

Latest Posts

spot_img

un xic de tot