Dijous, maig 30, 2024
spot_imgspot_img

La Última

Es firma l’acord de pressupost 2019

Acord per a l’aprovació del pressupost de 2019 a l’ajuntament de salt

L’equip de govern format per erc i ips/cup, acorden amb els tres regidors no adscrits del pdecat, la renovació de l’acord de l’any passat.

L’equip de govern de l’Ajuntament de Salt, format per Esquerra Republicana i IPS/CUP acorda amb els tres regidors no adscrits del PDeCat l’aprovació dels pressupost de 2019. En la línia de l’acord de l’any passat, es mantenen els eixos de treball acordats i s’estableixen noves inversions per el municipi que s’executaran durant l’any 2019.

Així, es manté la voluntat de seguir treballant en el manteniment del projecte Juguem i el suport als joves del municipi, mantenint els assoliments i ampliació de recursos propis duts a terme aquest darrer any. Alhora es segueix apostant per al suport als joves estudiants del municipi i en la millora de l’educació a Salt garantint el desenvolupament d’aquelles accions previstes en el Pla Educatiu aprovat recentment.

En l’àmbit de l’habitatge, s’incrementarà la partida pressupostària d’ajuts a les comunitats i s’acorda mantenir les bases actuals que han permès poder arribar a més comunitats que en convocatòries anteriors.

En el marc de les inversions, el pacte contempla que dins del pressupost d’inversions s’assegurin les següents actuacions:

  • Reurbanització de la vorera oest de la Travessera Santa Eugènia
  • Reurbanització del carrer Àngel Guimerà entre Marquès de Camps i Esteve Vila
  • Reordenació de l’aparcament del carrer Doctor Ferran entre el carrer Pep Ventura i Guilleries.
  • Ressembrat de la gespa del Parc de la Massana

Com a inversions previstes també s’inclouen en el pacte altres actuacions més puntuals de millora d’accessibilitat, reparacions puntuals de ferms i re estudi de la parada d’autobús davant del grup Verge Maria.

Totes les parts estan d’acord en la importància d’aprovació d’aquests pressupostos que permetrà mantenir el ritme de millora pressupostària aconseguit els últims dos anys i que ha permès, gràcies a la reducció de l’endeutament, recuperar la possibilitat de poder fer noves inversions al municipi.

Latest Posts

spot_img

un xic de tot