Divendres, setembre 22, 2023
spot_imgspot_img

La Última

2.500 donatius en la campanya de Nadal de l’Espai Gironès

La campanya de Nadal de l’Espai Gironès supera la primera setmana els 2.500 donatius 

S’ha instal·lat un tobogan al pàrquing exterior, amb fitxes d’un donatiu mínim d’1 euro, i tot el que es reculli es destinarà íntegrament a Càritas Girona

La campanya solidària de Nadal de l’Espai Gironès s’ha engegat amb un gran èxit de participació, amb un total de 2.566 donatius la primera setmana. Tot el que es reculli anirà destinat a Càritas Diocesana a Girona, amb l’objectiu de contribuir a fer front als efectes de la pandèmia de la Covid-19, que ha fet créixer molt la xifra de persones necessitades d’ajuda i amb risc d’exclusió social. La campanya, que va començar el 2 de desembre, s’allargarà fins al 5 de gener. Està apadrinada per Laia Palau, capitana de l’Uni Girona; i dels periodistes Maria Xinxó i Aleix Parisé. “Des de l’Espai Gironès estem molt contents de poder dur a terme per onzè any consecutiu la campanya solidària de Nadal i del gran èxit que està tenint, amb molta gent que hi vol participar. Per nosaltres és un honor poder ajudar de nou a Càritas”, ha destacat el gerent de l’Espai Gironès, Pau Jordà.

Recordem que aquest any s’ha instal·lat una atracció al pàrquing exterior, concretament un tobogan de gel sintètic, i amb el lema Llança’t per Càritas, es pot viure aquesta experiència amb uns flotadors, comprant prèviament una fitxa al Punt d’Informació amb un donatiu mínim d’1 euro. L’horari per fer ús de l’atracció és de les 11 del matí a les 14h, i de les 16h a les 20h. Els dies 24 i 31 de desembre i el 5 de gener, l’horari serà de les 11 del matí fins a les 18h. Es tracta d’una atracció oberta a tothom que hi vulgui participar (els menors de 4 anys han d’anar acompanyats d’un adult). Encara que no s’utilitzi l’atracció es pot fer igualment un donatiu.

Els diners recollits aniran destinats a dos projectes: un de cobertura de necessitats bàsiques amb un servei per a les persones que no poden cobrir-les, per abastir d’aliments i productes higiènics. Aquesta iniciativa s’adreça a persones que viuen soles o a nuclis familiars que es troben en una situació econòmica precària. El segon projecte està destinat a la infància, joves i família, amb un servei d’intervenció educativa. Es tracta d’un projecte socioeducatiu de referència que ofereix un espai de relació, treball en valors i reforç escolar, amb la participació de les famílies i de forma coordinada amb tot l’entorn educatiu.

Els propers festius d’obertura del centre comercial son el 12 i 19 de desembre, 2 i 9 de gener.

Recordem que l’Espai Gironès es va reafirmar com a garantia de màxima seguretat en el context de la pandèmia amb la renovació per part de l’empresa Bureau Veritas del certificat obtingut a partir de l’auditoria dels procediments implantats. Aquesta mateixa política se segueix en tots els centres gestionats per Multi Spain Management, obtenint tots la certificació de màxima seguretat.

A l’Espai Gironès hi treballen unes 800 persones (entre establiments, oficines, i departaments de neteja, seguretat i manteniment), i a aquesta xifra s’hi ha de sumar un número important de llocs de feina indirectes, petits empresaris, comerç local i altres cadenes.

Latest Posts

spot_img

un xic de tot