Diumenge, juliol 14, 2024
spot_imgspot_imgspot_img

La Última

L’Espai Gironès entrega a Càritas 8.247,62 euros

L’Espai Gironès entrega a Càritas Diocesana de Girona 8.247,62 euros de la campanya solidària de Nadal

Es tracta de l’onzè any consecutiu que l’Espai Gironès porta a terme una campanya solidària de Nadal i un cop més la iniciativa ha estat un èxit

L’Espai Gironès ha entregat a Càritas Diocesana de Girona un xec per valor de 8.247,62 euros, que és la suma dels donatius fets pels clients del centre comercial en el marc la campanya solidària de Nadal que s’ha dut a terme del 2 de desembre al 5 de gener, amb l’objectiu de contribuir a fer front als efectes de la pandèmia de la Covid-19, que ha fet créixer molt la xifra de persones necessitades d’ajuda i amb risc d’exclusió social. El gerent de l’Espai Gironès, Pau Jordà, ha destacat el gran èxit d’aquesta iniciativa: “Estem molt satisfets del resultat de la campanya d’enguany. Per nosaltres la col·laboració amb el territori forma part del ADN de l’Espai Gironès i aquest any especialment pel fet que hagi estat amb una entitat de referència com Càritas Diocesana de Girona”. Dolors Puigdevall, directora de Càritas Diocesana de Girona, ha remarcat:  “Confiàvem en la solidaritat de la societat en aquests dies tan especials i hem tingut una resposta molt més que positiva. L’Espai Gironès amb aquesta acció ha estat un exemple de voluntat i de compromís social cap a les persones més vulnerables. La seva tasca ha estat impecable”.  Es tracta de l’onzè any consecutiu que l’Espai Gironès porta a terme una campanya solidària de Nadal.

Recordem que la campanya ha estat apadrinada per Laia Palau, capitana de l’Uni Girona; i dels periodistes Maria Xinxó i Aleix Parisé. Aquest any s’ha instal·lat una atracció al pàrquing exterior, concretament un tobogan de gel sintètic, i amb el lema Llança’t per Càritas, s’ha pogut viure aquesta experiència amb uns flotadors, comprant prèviament una fitxa al Punt d’Informació amb un donatiu mínim d’1 euro. Encara que no s’hagi utilitzat l’atracció s’ha pogut fer igualment un donatiu. 

Els diners recollits aniran destinats a dos projectes: un de cobertura de necessitats bàsiques amb un servei per a les persones que no poden cobrir-les, per abastir d’aliments i productes higiènics. Aquesta iniciativa s’adreça a persones que viuen soles o a nuclis familiars que es troben en una situació econòmica precària. El segon projecte està destinat a la infància, joves i família, amb un servei d’intervenció educativa. Es tracta d’un projecte socioeducatiu de referència que ofereix un espai de relació, treball en valors i reforç escolar, amb la participació de les famílies i de forma coordinada amb tot l’entorn educatiu. 

Recordem que l’Espai Gironès es va reafirmar com a garantia de màxima seguretat en el context de la pandèmia amb la renovació per part de l’empresa Bureau Veritas del certificat obtingut a partir de l’auditoria dels procediments implantats. Aquesta mateixa política se segueix en tots els centres gestionats per Multi Spain Management, obtenint tots la certificació de màxima seguretat.

A l’Espai Gironès hi treballen unes 800 persones (entre establiments, oficines, i departaments de neteja, seguretat i manteniment), i a aquesta xifra s’hi ha de sumar un número important de llocs de feina indirectes, petits empresaris, comerç local i altres cadenes. 

Latest Posts

spot_img

un xic de tot