La UNED a Girona inicia el curs 2019-2020 amb una conferència de la Dra. Dolors Bramon

Dolors Bramon i Planas,  filòloga, historiadora, escriptora i especialista en el món musulmà, ha estat l’encarregada d’inaugurar el curs 2019-2020 amb la conferència “La dona a l’Islam

El Centre Associat de la UNED a Salt dóna el tret de sortida al curs 2019-2020 amb un acte públic a la Sala d’Actes del Centre Associat, a la Factoria Cultural Coma Cros de Salt.

La responsable d’inaugurar el nou curs ha estat Dolors Bramon i Planas amb una ponència on ha parlat de “La dona a l’Islam. La conferenciant és filòloga, historiadora, escriptora i especialista en el món musulmà.

L’acte ha comptat amb la presència de David Maldonado, director del Centre Associat la UNED Girona; Fermí Cunill, regidor de Salt; Albert Piñeira, president de la Junta Rectora de la UNED a Girona i vicepresident de la Diputació de Girona; i Gustavo Palomares, degà de la Facultat de Ciències Polítiques i Sociologia de la UNED.  

Durant l’acte s’han entregat diplomes als estudiants que van finalitzar el curs el darrer any, i s’ha fer un reconeixement al professorat tutor que es jubilava.

El curs 2019-2020 s’ha iniciat amb el període de matriculació encara obert fins  a finals d’octubre. Enguany s’ofereixen 20 graus a la UNED Girona. Els cursos d’idiomes tenen la matrícula oberta fins el 8 de novembre, aquest any amb la novetat d’afegir a l’oferta presencial de francès, que s’afegeix a la d’anglès que ja es feia, i la possibilitat de seguir les tutories dels Graus des de casa de forma on-line.

Article anteriorLa Fundació Drissa apropa la salut mental als infants
Article següentMaterial recollit per la Brigada Activista del Salabret al Parc Monar

FER UN COMENTARI

Si us plau, introdueixi el seu comentari!
Si us plau, introdueixi el seu nom aquí