Dimarts, octubre 3, 2023
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

La Última

L’Espai Gironès organitza una Shopping Night ambientada als anys noranta

Durant l’esdeveniment, el 13 d’abril, els establiments del centre  obriran fins a les 23:00h i s’oferiran promocions, concursos i regals

L’Espai Gironès durà a terme un sorteig d’un cap de setmana a Madrid per a dues persones amb una experiència de l’època

L’Espai Gironès prepara la segona Shopping Night per divendres 13 d’abril amb una temàtica centrada en l’època dels anys 90. Durant l’esdeveniment les botigues i establiments obriran les seves portes fins a les 23:00h i s’oferiran promocions especials.

El centre comercial ha organitzat un gran nombre d’activitats a partir de les 18:00h. Es podrà participar en un concurs d’un cap de setmana a Madrid per a dues persones amb entrades per assistir a la festa We Love The 90’s. La condició és anar a l’Espai Gironès vestit dels anys noranta i registrar-se al Punt d’Informació. Un jurat format per un equip intern del centre decidirà el guanyador i a les 22:45h es farà l’entrega del premi.

Al Punt d’Informació es repartiran els típics xumets de la sort dels anys noranta i totes les persones que assisteixin al Shopping Night podran participar en un divertit concurs a través del Facebook. Consistirà en un Facebook Live, que es durà a terme en set ocasions, i on es mostrarà un lloc del centre on hi haurà un dels regals. La primera persona que reconegui el lloc serà el guanyador, presentant un tiquet de compra de 30 euros o de valor superior que tingui data de 13 d’abril. Els regals seran un pack cd’s Spice Girls i Backstreet Boys, un pack de la pel·lícula Expediente X i de primera temporada de South Park, un pack de la sèrie Friends, un pack de la sèrie Buffy caza vampiros, un Furby, un Tamagotchi i una Megadrive Retro.

La primera Shopping Night, el 2017, es va ambientar en els anys vuitanta i va ser un gran èxit.

A partir de les 19:00h hi haurà una master class de ball a càrrec de Sibiem. Tothom que s’apropi a la plaça central de l’Espai Gironès podrà aprendre a ballar música de la dècada dels noranta i, en acabar, es farà una  gran Flashmob al centre. De 19:30 a 22:30h, es comptarà amb la presència de personatges arribats directament dels anys noranta, amb la participació d’actors de la companyia La Minúscula, que interactuaran amb el públic. De 20:00 a 23:00h, hi haurà Djs amb música dels noranta: tres professionals que punxaran música en les zones de restauració, al mig de la galeria i a la primera planta. De 20:00 a 23:00h, hi haurà un Fotobooth dels noranta. Els visitants podran passar fer-se unes divertides fotos amb attrezzo de l’època i endur-se un record.

Latest Posts

spot_img
spot_img

un xic de tot