Dijous, juliol 25, 2024
spot_imgspot_imgspot_img
spot_imgspot_imgspot_img

La Última

Miquel Aguirre rebrà el premi Setè Cel de Salt per Els morts no parlen

El premi es lliurarà el 18 de novembre a la Biblioteca Iu Bohigas
L’ escriptor Miquel Aguirre rebrà el proper mes de novembre el premi Setè Cel de Salt per la seva novel·la Els morts no parlen en una cerimònia que es farà el dia 18 a la biblioteca Iu Bohigas de Salt.
El jurat del premi, reunit el passat 21 d’octubre, era presidit per Vicenç Villatoro, i format per Jordi Viñas iXifra, Guillem Terribas, Albert Rossich, Miquel Berga i Eva Rigau, que actuà com a secretària amb veu però sense vot. El jurat va comptar amb la participació del Club de Lectura de Salt i les valoracions del Club de Lectura de Palamós.

Premis literaris El Setè Cel de Salt
Amb l’objectiu de fomentar la lectura i la creació literària, des de l’any 2007, l ‘Àrea de Cultura de l’Ajuntament de Salt convoca els Premis Literaris de Salt.

Aquests premis s’han batejat amb el nom de “el setè cel ” en homenatge a la llibreria més emblemàtica que ha tingut Salt i que va tancar les seves portes el 30 de maig de 1997.

Aquesta llibreria, regentada per Josep Paulí, va ser un referent de la nostra vila per la promoció que va fer de la literatura catalana i la difusió de la cultura general.

El logotip del premi, s’ha tret de la imatge corporativa de la llibreria que va ser dissenyat per Lluís Mateu.

 

B A S E S

Premi de novel·la

1. Opta a aquest premi qualsevol novel·la editada en català entre l’1 de gener i el 31 de desembre de 2015 per un autor en actiu, a proposta dels saltencs i saltenques, els clubs de lectura i els usuaris de les biblioteques públiques mitjançant votació en butlletes que es repartiran a les biblioteques públiques de les comarques gironines i en el web de la Biblioteca Iu Bohigas de Salt.

2. De les vint obres més votades, el jurat n’escollirà la guanyadora. Podeu consultar la guia amb alguns dels llibres que opten a la desena edició dels premis literaris, i que es poden trobar a la Biblioteca Iu Bohigas de Salt.


3. El jurat és presidit pel Sr. Vicenç Villatoro i en són vocals el Sr. Guillem Terribas, Sr. Miquel Berga i Sr. Albert Rossich, així com l’alcalde de Salt, Sr. Jordi Viñas i la regidora de Cultura, Sra. Eva Rigau, que actuarà com a secretària sense vot, i que en són membres nats. Les persones del jurat són nomenades per l’alcalde, prèvia consulta amb l’Àrea de Cultura de l’Ajuntament de Salt.

4. Dels clubs de lectura actius a la demarcació, cinc tindran opció a participar en el projecte i dos dels seus representants formaran part

activa del jurat.

5. La dotació del premi és de 3.000 € per a l’autor o autora de la novel·la guanyadora.

6. Els vots per escollir les novel·les finalistes es poden emetre fins al dia 23 d’abril de 2016. Aquests vots són nominals i hi haurà de constar el número de DNI o el número de carnet de la Biblioteca de la qual sigui usuari el votant. Només s’acceptarà un vot per persona i entre tots els votants se sortejarà un lot de llibres amb les novel·les finalistes.

7. El lliurament del premi tindrà lloc durant la tardor de l’any 2016.

[+] Descarregueu aquestes bases en PDF

[+] INFO

Latest Posts

spot_img

un xic de tot