Dimarts, abril 23, 2024
spot_imgspot_img

La Última

Èxit, la campanya de Nadal de l’Espai Gironès

La campanya de Nadal de l’Espai Gironès recull 7.856 euros per a la Fundació SER.GI

La campanya solidària de Nadal de l’Espai Gironès que es va engegar el desembre ha estat un èxit, amb un total de 7.856 euros recollits. Aquests diners aniran destinat íntegrament a la Fundació SER.GI, concretament a un projecte per ajudar a facilitar estudis a joves en situació vulnerable.  Fins el 5 de gener, els visitants han pogut participar en un circuït solidari, amb una pista de 32 metres amb un circuit d’inflables instal·lat a l’exterior del centre comercial. S’han fet donatius de 2 euros i també hi havia la possibilitat de fer donatius directament per col·laborar amb el projecte. A l’entrada del circuit es va instal·lar un Mini Market Solidari.

“Estem molt satisfets pel resultat d’aquesta campanya solidaria de nadal, de poder aportar un any més el nostre granet de sorra envers la societat gironina i de retornar al territori el que aquest ens dóna, i de veure una vegada més aquesta solidaritat gironina que ens fa grans com a territori i com a país” ha remarcat Pau Jordà, gerent de l’Espai Gironès.

“Per la Fundació SER.GI ha estat una experiència i oportunitat molt profitosa que ens permetrà continuar donant suport i fent intervenció amb els joves que atenem des dels projectes Porta d’Accés de Salt, Porta d’Accés de Lloret de Mar i Quetzal de Celrà”, segons ha destacat el director de la Fundació, Lluís Puigdemont.

Latest Posts

spot_img

un xic de tot