Dijous, juliol 25, 2024
spot_imgspot_imgspot_img
spot_imgspot_imgspot_img

La Última

El servei de Garantia Juvenil atén a més de 620 joves a Salt

El programa té per objectiu reduir l’atur entre els joves que ni estudien ni treballen

El programa Garantia Juvenil ha atès a més de 620 joves d’entre 16 i 29 anys de Salt, i del Gironès des del mes de maig del 2015 fins ara a través de l’Estació Jove. El servei, que té per objectiu reduir l’atur juvenil entre els joves que ni estudien ni treballen, també ha permès orientar i oferir acompanyament per cercar un programa de formació, pràctiques, emprenedoria o orientació que s’adeqüés a les necessitats de cada jove.

Dels més de 620 joves atesos durant aquest període, 188 han comunicat a l’àrea de Joventut que s’han beneficiat de la Garantia Juvenil a través d’algun programa. Els beneficiaris han aconseguit un contracte de pràctiques o bé han finalitzat el procés amb la seva inserció laboral.

El total de joves inscrits al sistema a dia d’avui a Salt, incloent els adherits a través de les oficines de Treball de la Generalitat de Catalunya, són 1.118 i la major part d’ells han fet ús del servei ofert des de l’equipament juvenil municipal.

A partir d’ara, part del servei es durà a terme des de l’Oficina de Treball de referència de cada jove. Tot i això, des de l’Estació Jove es mantindran els horaris d’atenció per als joves que vulguin informar-se, resoldre dubtes o incidències sobre Garantia Juvenil. L’horari d’atenció és dimarts de 16 a 19 hores, i els divendres de 10 a 13 hores.

Aquest mes de maig s’acaba el programa de Xarxa d’Impulsors de Garantia Juvenil, al Gironès. La impulsora de Garantia Juvenil ha estat qui ha atès els i les joves de Salt, i de la resta del Gironès, que estaven interessats/ades en inscriure’s al Sistema Nacional de Garantia Juvenil o bé rebre orientació i acompanyament per cercar un programa de formació, pràctiques, emprenedoria o orientació que s’adeqüés a les seves necessitats.

Latest Posts

spot_img

un xic de tot