Dimecres, maig 29, 2024
spot_imgspot_img

La Última

El Salt Gimnàstic Club arrasa al Campionat d’Espanya

Gran èxit del Salt Gimnàstic Club que va brillar al Campionat d’Espanya celebrat a Valladolid el passat cap de setmana. Els gimnastes saltencs van fer una gran actuació aconseguint diferents victòries.

Una vegada més el Salt Gimnàstic Club ha completat una bona actuació en el
Campionat d’Espanya. Hugo Rebollar (nivell 8), Pau Jiménez (nivell 7), Gabriel Barris (nivell 5), Jana Guardiola (nivell 6), Berta Álvarez (nivell 3G) i Júlia Godó (nivell P3) s’han proclamat campions d’Espanya en la seva categoria.

El passat cap de setmana va tenir lloc a Valladolid el Campionat d’Espanya de Gimnàstica Artística Femenina i Masculina a nivell individual on varen participar més de 1000 gimnastes, on els/les gimnastes del Salt Gimnàstic Club varen obtenir uns resultats excel·lents dins del gran nivell que hi ha actualment a la gimnàstica espanyola.

A nivell 10, Laura Bechdejú plata a paral·leles; Sara coll (N9) bronze a paral·leles; En el nivell 8, Hugo Rebollar va pujar al primer esglaó i va obtenir les medalles d’or a anelles, plata a salt i bronze a barra. El seu company Gerard Coromines va aconseguir el bronze a salt. La Cristina Vives plata a terra i bronze a barra.
En el nivell 7, Pau Jiménez s’ha proclamat Campió d’Espanya i va aconseguir l’or a terra, salt, paral·leles i barra. El seu company Dietmar Reinhardt tercer a la general i or a arcs.

A nivell 6 GAM, Èric Tarrés or a salt i plata a terrra i en Gabriel Barris (N5) primer a la general i or a salt, arcs i bronze a paral·leles; Jana Guardiola campiona d’Espanya amb medalla d’or a barra i plata a salt; N4G Paula Verdú subcampiona amb medalla de plata a barra i or a terra; Andrea Chavarria or a salt. Nivell 3G Noah Rebollar va pujar al tercer esglaó. Nivell 1 Èlia Ribas tercera a la general i segona a barra i terra i la seva companya Júlia Ramonet plata a salt. Promogym 3, Júlia Godó campiona amb medalla d’or a terra i Mariona Vila tercera a la general. Les seves companyes Carla Ramonet bronze a barra i la Blanca Caritg or a paral·leles. Promogam 4 David Pérez tercer a la general i or a arcs, plata a salt i paral·leles i bronze a terra i anelles. Promogam 3 Miquel Mas subcampió i segon a arcs i primer a barra i Ferran Pijoan tercer a la general i or a paral·leles i plata a barra.
Amb aquests resultats el Salt Gimnàstic Club es consolida com el club de gimnàstica artística amb la millor cantera a nivell nacional.

Latest Posts

spot_img

un xic de tot