Divendres, setembre 22, 2023
spot_imgspot_img

La Última

L’Ateneu Popular de Salt celebra el seu sisè aniversari amb un canvi de nom i una festa plena d’activitats

Estem de celebració! L’Ateneu Popular de Salt assenyala el seu sisè aniversari amb una doble celebració el 9 i 10 de juny. Més que una celebració d’aniversari, aquesta és una celebració de més de sis anys de projectes amb una profunda connexió amb la comunitat, i un reconeixement de molts anys més de lluita i construcció ciutadana.

Però aquest any, l’aniversari de l’Ateneu porta una sorpresa especial. L’Ateneu està canviant de nom, deixant enrere el nom de la família propietària de l’antiga fàbrica i avançant amb el nom més simple i directe de “Ateneu Popular de Salt”. Aquesta decisió marca un moment de reflexió, un moment per mirar endavant mantenint la memòria del passat fabril, però sobretot per honrar a les persones treballadores que han ajudat a construir la comunitat de Salt.

El sisè aniversari de l’Ateneu serà commemorat amb una varietat d’activitats destinades a celebrar els sis anys del projecte, tancar el curs 2022-2023, i mantenir viva la memòria fabril del poble de Salt. Aquestes activitats inclouran un circuit històric que destacarà el passat fabril i tèxtil de la comunitat al voltant de la séquia Monar.

El programa d’activitats del divendres 9 de juny començarà a les 17h amb un espai obert d’entrenament, seguit d’una revisió ciutadana a les 19h, una deliciosa paella de verdures de temporada i amanida a les 20h, i finalitzarà amb música en directe a partir de les 22h. Els interessats en aquestes activitats poden comprar les seves entrades a través del lloc web de l’Ateneu.

El dissabte 10 de juny, les activitats començaran a les 10h amb una passejada històrica, seguida d’activitats familiars a les 11h, i culminaran amb un vermut a l’Ateneu a les 12h, on es brindarà pel nou nom de l’Ateneu.

Amb aquesta doble celebració, l’Ateneu Popular de Salt reafirma el seu compromís amb la comunitat i es prepara per continuar el seu important treball en els propers anys. Us convidem a tots a unir-vos a aquesta celebració única de comunitat, història i futur.

Programació del 6è aniversari

Latest Posts

spot_img

un xic de tot