Dimecres, maig 29, 2024
spot_imgspot_img

La Última

L’Espai Gironès  i el Girona FC han signat un acord de col·laboració

L’Espai Gironès  i el Girona FC han signat un acord de col·laboració

L’Espai Gironès  i el Girona FC han signat un acord de col·laboració amb l’objectiu de generar sinèrgies comunes en la tasca que ambdues entitats porten a terme. És el primer acord que el Centre Comercial signa amb l’entitat i la voluntat dels responsables de l’Espai Gironès és poder donar-li continuïtat en els propers anys.

A l’acte hi han assistit el President del Girona FC, Delfí Geli, i el gerent de l’Espai Gironès, Pau Jordà.

En virtut de l’acord que s’ha signat el Girona FC disposarà d’un estand promocional a les instal·lacions del Centre Comercial durant la campanya de Nadal que començarà a finals de novembre i s’allargarà fins al 5 de gener de l’any que ve. L’entitat també podrà utilitzar l’espai Kids Club -que el Centre Comercial destina a dur a terme les activitats  per als més petits- per organitzar tallers específics sobre el club per a nens i  nenes.

Segons el conveni, l’Espai Gironès disposarà de cinc samarretes del primer equip firmades pels mateixos jugadors per tal que es puguin utilitzar amb finalitats promocionals a través de les xarxes socials o en alguna de les iniciatives que es duen a terme al Centre Comercial.  També es disposarà de dues entrades al mes per sortejar entre els clients i visitants de l’Espai Gironès i dues entrades més per sortejar entre el personal de les botigues del Centre Comercial . A més, s’ha acordat  que un jugador del primer equip participi en la campanya solidària de Nadal “L’Espai del Temps” que es presentarà la setmana vinent. També es preveu la possibilitat de dur a terme  una acció promocional on un grup de persones pugui assistir a un entrenament del primer equip i després dur a terme una trobada amb alguns jugadors .

L’acord preveu portar a terme altres accions com ara signatures de pòsters, samarretes o altres elements de marxandatge del Girona FC per part de jugadors del primer equip a les instal·lacions del Centre Comercial.

Latest Posts

spot_img

un xic de tot