Dissabte, desembre 2, 2023
spot_imgspot_img

La Última

Manifestacions de l’Ajuntament de Salt en relació a la manifestació Antiracista d’avui

Manifestacions de l’Ajuntament de Salt en relació a la convocatòria de d’avui dissabte a les 18h

En relació a la manifestació d’avui dissabte i els motius de la convocatòria exposats pel Grup de Dones Unides i l’Espai Antiracista de Salt i Girona, l’Ajuntament de Salt vol manifestar que:

  • En cap dels seus serveis, ni als serveis socials ni a la resta de serveis d’atenció al ciutadà, es discrimina a cap de les persones ateses per raó de raça, sexe o religió.
  • Que els serveis socials treballem per l’apoderament, l’autonomia i la participació de les persones perquè siguin elles les protagonistes de les seves vides, fent un acompanyament i suport durant el seu cicle vital.
  • Que els nostres serveis i equips professionals estan orientats a fer possibles vides més lliures, més plenes, en una societat que en respecti la seva dignitat i els seus drets en condicions reals d’igualtat.
  • Que des de la nostra cultura ètica com a Sistema de Serveis Socials d’àmbit local, ens basem en el compromís amb cada persona, des del respecte per la seva individualitat i dignitat, tot treballant per una societat més inclusiva que valori la diversitat humana, com a base del nostre futur col·lectiu.

A més, vam acordar una trobada el passat mes de maig amb l’Entitat de Dones Unides de Salt que va ser anul·lada per part de la mateixa entitat. La nostra voluntat és la de treballar conjuntament qualsevol qüestió relacionada amb la millora en l’atenció. És per això que properament concertarem una nova trobada amb l’entitat.

Latest Posts

spot_img

un xic de tot