Diumenge, juliol 14, 2024
spot_imgspot_imgspot_img

La Última

Sergio Valero guanya el concurs de disseny dels gots de la Festa Major de Salt

Sergio Valero guanya per segona vegada el concurs de disseny dels gots de la Festa Major de Salt

Sergio Valero ha guanyat per segona vegada consecutiva el concurs de disseny dels gotsreutilitzables d ela Festa Major de Salt. Enguany, es celebren vint anys d’aquest certamen organitzat per l’Àrea de Joventut i Festes de l’Ajuntament de Salt. El veredicte l’ha fet públic el regidor d’educació i joventut, Min Cunill.

festa major de Salt concurs de gots

El disseny es titula King Chaos, on es poden observar dibuixos representatius del teixit associatiu de la vila com són: els Marrecs de Salt, la Banda del Rec, els Diables d’en Pere Botero, les Cuineres de Salt, Salt Somriu, la llúdriga de Salt, els Gegants de Salt, la Fira del Cistell, la Fira del Planter i les guitarres de la Festa Major, entre d’altres.

En total s’han presentar vint-i-tres propostes de joves des dels dotze fins als vint-i-nou anys. El jurat ha valorat molt positivament la varietat de les propostes presentades, i des de l’organització es valora molt positivament la participació de l’alumnat d’auxiliar de vendes, oficina i atenció al públic de l’Institut Salvador Sunyer de Salt, que dins el seu currículum acadèmic han augmentat el nivell del concurs.

Latest Posts

spot_img

un xic de tot