Dimecres, setembre 27, 2023
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

La Última

Més de 250 esportistes participen en la 8a edició del Campionat de Bàsquet 3×3 Espai Gironès

La 8a edició del Campionat de Bàsquet 3×3 organitzada per l’Espai Gironès i l’Spar Citylift Girona, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Salt, ha estat un èxit de participació. S’hi han aplegat més de 250 esportistes de més de 70 equips de totes les categories (mini, infantil, cadet, júnior i sènior, tant masculines com femenines). Es tracta d’una jornada lúdica, al voltant de l’esport i els seus valors, d’inscripció gratuïta, que ha comptat amb la presència de l’alcalde de Salt, Jordi Viñas, de les jugadores de l’Spar Citylift, i del gerent de l’Espai Gironès, Pau Jordà.
El campionat s’ha celebrat al Pavelló Municipal d’Esports de Salt i com a novetat aquest any els finalistes de cada categoria podran jugar als descansos del primer partit de semifinals de la Lliga Femenina que tindrà lloc el 15 d’abril al Pavelló Municipal Girona-Fontajau.
La competició ha començat a les 9h amb l’acollida dels equips i a les 14h s’han entregat els trofeus i els premis.
A banda de l’Spar Citylift Girona i el seu treball amb el bàsquet de base, l’Espai Gironès també ha col·laborat amb altres institucions que treballen per millorar el benestar dels gironins i cercar el seu progrés, com ara Càritas Diocesana de Girona o la Fundació Jaume Casademont i les seves beques per a joves. El Centre Comercial ho entén com una manera de retornar la confiança rebuda per part de la població gironina durant els més de 10 anys transcorreguts des de la seva obertura, que l’ha convertit en líder del sector a la demarcació.

Latest Posts

spot_img
spot_img

un xic de tot