Dimarts, juny 25, 2024
spot_imgspot_imgspot_img

La Última

L’Espai Gironès acull la 3a Fira Caprabo de Productes de proximitat

Hi haurà representats producte de sis comarques gironines

Després de l’èxit aconseguit en les dues primeres edicions, l’Espai Gironès acollirà el proper dissabte 6 de maig la tercera Fira de Productes de Proximitat de les comarques gironines  organitzada per Caprabo. Es durà a terme de les 10h a les 14:30h a la zona del pàrquing del Centre Comercial. Un total de 24 petits productors agroalimentaris i cooperatives agràries  de les comarques de l’Alt i Baix Empordà, la Garrotxa, el Pla de l’estany, el Gironès i la Selva donaran a conèixer i tastar els seus productes en aquesta trobada que se celebra per tercer any consecutiu amb l’objectiu de posar en valor els productes de proximitat  i fomentar el seu coneixement i consum, a més de donar suport a la producció agroalimentària de proximitat.

Està previst que  la Fira sigui inaugurada per l’alcalde de Salt, Jordi Viñas, i comptarà amb la presència de representants del Consell Comarcal del Gironès, dels Serveis Territorials d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació a Girona, de la Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC), de la Federació Catalana DOP-IGP, del gerent d’Espai Gironès, Pau Jordà, i Fernando Tercero, Responsable de Proximitat a Caprabo.

Per a Tercero,el Programa de Proximitat per Comarques de Caprabo té a les comarques de l’Alt i Baix Empordà, la Garrotxa, Pla de l’Estany, Gironès i La Selva una bona acollida per part dels clients. . A aquestes comarques, “les xifres ens animen a continuar en aquesta direcció i en aquesta aposta de Caprabo per la producció agroalimentària de proximitat”, explica Fernando Tercero.

Segons Pau Jordà, gerent d’Espai Gironès, “la nostra voluntat és col·laborar en iniciatives que promoguin els productes de proximitat de les comarques gironines com la Fira del proper  dissabte”.

Les vendes de productes de proximitat de les comarques gironines a Caprabo han registrat un increment del 25 per cent respecte l’any passat. Caprabo des del 2013 ha introduït un total de 47 proveïdors i 376 nous productes de les gammes de caves, licors, vins, embotits, formatges, llet, aviram, ous i carn entre d’altres, convertint Caprabo en un referent en el mercat en la venda de productes de proximitat a la zona on Caprabo disposa de 29 supermercats que sumen més de 28.000 metres quadrats de superfície comercial.

Latest Posts

spot_img

un xic de tot