Dimecres, setembre 27, 2023
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

La Última

La Policia Local de Salt incopora tres noves càmeres corporals

Els dispositius se sumen al que està vinculat a la pistola elèctrica del cos i que està operatiu des del darrer trimestre de l’any 2019

Des d’aquest dimecres 5 de maig la Policia Local de Salt disposa de tres noves càmeres corporals que se sumen a la que funciona des del darrer trimestre de l’any 2019 i que, en aquest cas, està vinculada a l’ús de la pistola elèctrica.

Durant les darreres setmanes els agents de la policia municipals saltenca han rebut la formació necessària per a l’utilització de les càmeres que tal com explica el regidor de Seguretat Ciutadana de Salt, Toni Vidal“són un pas més per dotar al cos de les eines necessàries per a dur a terme la seva tasca de seguretat ciutadana”.

Segons la normativa existent, els dispositius es poden fer servir en situacions:

  • En què la persona posi en risc la vida de terceres persones o la dels agents amb armes de foc, armes blanques, objectes o elements perillosos per a la integritat físics.
  • En què s’hagi de reduir, immobilitzar o detenir una persona que mostri una actitud hostil cap als agents actuants o terceres persones, i s’hagi produït una agressió o sigui previsible que se’n produeixi una.
  • En què la persona posa en risc la seva pròpia vida o integritat física (temptatives de suïcidi, conductes d’autòlisi o d’altres) i no desisteix de la seva acció.
  • Davant la producció flagrant d’un delicte.
  • A altres situacions que, d’acord amb la gravetat o les circumstàncies de risc, recomanin el seu ús.

Latest Posts

spot_img
spot_img

un xic de tot