Dimecres, setembre 27, 2023
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

La Última

Resposta sobre la Reducció de Queixes per Soroll a Salt

En RESPOSTA a la notícia publicada al Diari de Girona, El Punt i altres medis del passat dia 10 d’agost del 2019, on es transcriuen les declaracions del regidor de Seguretat de l’Ajuntament de Salt, Sr. Toni Vidal, SOBRE REDUCCIÓ DE QUEIXES PER SOROLL A SALT:

En realitat el soroll, si més no a la Plaça de la Llibertat, no s’ha reduït. El continuem patint des de la tarda fins a les 3 de la matinada. Tot i l’augment del les patrulles de policia a les nits, que fa el que pot o el que els deixa fer, els sorolls continuen, anant a pitjor quan marxa la policia. Per tant, no estem d’acord que el 100% de les situacions se solucioni, ni de bon tros Sr. Vidal.

Es tracta d’una situació fàcilment contrastable, només cal venir i observar, qualsevol nit, totes són iguals.

La contaminació acústica no es mesura amb queixes, les quals, o la seva absència, poden respondre a molts de factors, es mesura amb decibels. I no es tracta de frenar les queixes, es tracta de frenar el soroll, que no ens permet el descans nocturn i que ja fa tres estius/tardors que el patim. El que cal, senzillament, és fer complir les Normatives de l’Ajuntament i de la Generalitat de Catalunya en tema de Sorolls.

Veïns de la Plaça de la Llibertat de Salt

Latest Posts

spot_img
spot_img

un xic de tot