Davant de la comissaria dels Mossos d’Esquadra i Policia Local de Salt, en el Carrer del Pla de Salt, la Farmàcia Baleri ha emès fa uns dies la alerta vermella per Fred intens a Salt i taronja a la resta de la província de Girona.

A travès de la seva creu farmacèutica s’informa que s’esperen temperatures de -128 graus centígrads durant tot el cap de setmana.

Es recomana a la població abrigar-se amb 5 capes de roba de cotó o llana, i tapar-se el nas i la boca amb una bona bufanda.

Vigileu els canvis bruscos de temperatura.

Alguns consells del departament d’interior de la Generalitat de Catalunya

Consells preventius

Cal que us mantingueu informats de les previsions del temps i de les instruccions que donin les autoritats. Si us heu de desplaçar, consulteu l’estat de la xarxa viària i les rutes a seguir:

  • Servei Meteorològic de Catalunya (SMC)
  • Servei Català de Trànsit
  • Portal de la mobilitat
  • 012 Atenció Ciutadana

Estigueu atents als vostres familiars o veïns que es trobin en situació de vulnerabilitat, especialment gent gran, perquè es protegeixin dels efectes del fred.

En situació d’emergència seguiu les informacions i les indicacions de les autoritats. Informeu-vos a través dels mitjans de comunicació social (emissores de ràdio, televisió, web, twitter, etc.).

Recordeu, si necessiteu ajut durant l’emergència, truqueu al 112.

FER UN COMENTARI

Si us plau, introdueixi el seu comentari!
Si us plau, introdueixi el seu nom aquí