Centenars de persones a l’encesa de llums de Nadal de l’Espai Gironès

El centre comercial vibra amb l’espectacular pilar dels Marrecs de Salt i l’actuació del cor A Grup Vocal

La tradicional encesa de llums a l’Espai Gironès que aquest any ha tingut com a protagonistes Els Marrecs de Salt, ha estat un gran èxit, amb un espectacular pilar de 4 al costat de l’arbre de Nadal del centre comercial, que ahir va despertar un gran entusiasme per part del públic i va ser seguit per centenars de persones. També es va comptar amb l’actuació del cor A Grup Vocal dirigit per Marc Sambola,  que va participar en el programa de TV3 Oh Happy Day, amb un repertori de nadales i altres temes a capella, que va comptar també amb nombrosos seguidors, amb cançons que van despertar moltes emocions. El gerent de l’Espai Gironès, Pau Jordà, va manifestar la seva gran satisfacció pel ressò de l’acte, que ha estat molt aplaudit i seguit tant de manera presencial com a les xarxes socials.  

L’acte, gratuït i obert a tothom, es va dur a terme a la planta principal i a partir d’ara les instal·lacions  de l’Espai Gironès ja llueixen la decoració de Nadal, elegant i càlida, que il·lumina tots els racons del Centre. Els últims anys l’Espai Gironès ha acompanyat la tradicional encesa de llums amb actuacions espectaculars i que es mantenien com a sorpresa fins a última hora i també amb flashmobs. L’any passat es va comptar amb l’actuació de Víctor Branch que va ser un gran èxit. El cantant i compositor gironí va estar acompanyat d’un guitarra i va oferir temes del seu disc  Introspective (del segell Visceral Records), amb clares influències de pop-soul i funky i amb tocs de jazz i hip-hop.

Amb aquest tipus d’esdeveniments el Centre Comercial vol oferir als seus visitants la seva vessant més familiar i de compromís amb el territori, així com transmetre valors positius.

FER UN COMENTARI

Si us plau, introdueixi el seu comentari!
Si us plau, introdueixi el seu nom aquí