Dijous, juliol 25, 2024
spot_imgspot_imgspot_img
spot_imgspot_imgspot_img

La Última

Salt garanteix les sortides de tots els alumnes a través d’un conveni amb l’Obra Social “la Caixa”

Salt garanteix les sortides de tots els alumnes a través d’un conveni amb l’Obra Social “la Caixa”

L’Ajuntament de Salt ha signat un conveni amb l’Obra Social “la Caixa” que permetrà als alumnes de primària de Salt gaudir de les sortides culturals programades a les escoles. La voluntats és evitar que la situació socioeconòmica de les famílies sigui un fre per l’accés dels alumnes a la cultura.

 L’alcalde, Jordi Viñas (ERC) i la Directora d’Institucions a Girona de Caixabank Gemma Batlle han signat l’acord que suposa una aportació de 6.000€  per assegurar les sortides dels alumnes dels centres públics de primària de Salt. En total, pràcticament 1.700 alumnes podran gaudir d’aquesta ajuda, que es va engegar durant aquesta legislatura.

 Els equips directius dels diferents centres escolars varen evidenciar i transmetre, durant les visites periòdiques del’alcalde i el regidor d’ensenyament Fermin Cunill, la dificultat per gestionar les sortides dels diferents centres escolars degut a la realitat socioeconòmica de les famílies, sovint amb molt poc poder adquisitiu i amb dificultats per fer front a despeses extra.

“Davant d’aquesta realitat, és important afavorir la presència de tots els alumnes a les sortides educatives i culturals que les escoles han programat per poder transmetre part del temari. Més enllà de l’experiència que pels alumnes suposa poder viure i veure personalment museus, exposicions, o espectacles.”, ha conclòs Jordi Viñas.

Latest Posts

spot_img

un xic de tot