Dimarts, juny 25, 2024
spot_imgspot_imgspot_img

La Última

Com fer un currículum

Crea el teu Currículum Perfecte – Guia Fàcil i Ràpida

En aquesta secció aprendreu pas a pas com crear un currículum excel·lent en català que capturarà l’atenció dels reclutadors i us ajudarà a obrir portes professionals.

Aspectes clau d’aquesta secció sobre com fer un currículum:

 • Aprendràs a crear un currículum excel·lent en català
 • Coneixeràs els passos necessaris per capturar l’atenció dels reclutadors
 • Descobriràs com destacar les teves habilitats i èxits professionals
 • Aprendràs a organitzar l’estructura del teu currículum de manera efectiva

Aquí us mostrarem com fer un currículum excel·lent en català.

La importància d’un bon currículum

A l’hora de cercar feina, tenir un currículum ben elaborat pot marcar la diferència entre aconseguir una entrevista o ser descartat. És crucial que el teu currículum destaqui i capti l’atenció dels reclutadors des del primer cop d’ull. A continuació, us expliquem per què és tan important comptar amb un bon currículum i quins són els elements clau que ha de contenir.

Un bon currículum vitae és la teva targeta de presentació i la primera impressió que els ocupadors tindran de tu. Ha de reflectir la teva experiència, habilitats i èxits de manera clara i concisa. Un currículum ben elaborat demostra professionalisme i atenció al detall, cosa que són qualitats molt valorades pels reclutadors.

A més, un currículum ben estructurat i adaptat al lloc on et postules augmenta les teves possibilitats de ser seleccionat per a una entrevista. Els reclutadors solen rebre nombroses sol·licituds i només dediquen uns quants segons a cada currículum. Si no aconsegueixes captar la seva atenció immediatament, és probable que la teva sol·licitud passi desapercebuda.

D’altra banda, un currículum ben elaborat permet ressaltar les teves fortaleses i destacar les teves competències rellevants per al lloc. En presentar de manera efectiva la teva experiència laboral, formació acadèmica, habilitats i èxits, et posiciones com un candidat qualificat i enriqueixes el teu perfil professional.

Ara que comprens la importància d’un bon currículum, és el moment de conèixer els elements clau que ha de contenir. A la propera secció, t’explicarem pas a pas com estructurar el teu currículum de forma efectiva i quina informació has d’incloure a cada secció.

Estructura del Currículum

Per crear un currículum efectiu, és fonamental organitzar-lo de manera adequada i destacar els elements rellevants que captaran latenció dels reclutadors. A continuació, us guiarem a través de l’estructura ideal per al vostre currículum en català.

1. Dades personals i contacte

Aquesta secció és la primera impressió que els reclutadors tindran de tu, per això és important presentar-la de manera clara i professional. Inclou el teu nom complet, adreça, número de telèfon i adreça de correu electrònic. Si vols, també pots afegir un enllaç al teu perfil de LinkedIn o lloc web personal.

2. Resum professional

En aquest apartat, podràs destacar les teves habilitats, èxits i objectius professionals en un breu paràgraf. Selecciona els teus punts més forts i emfatitza com la teva experiència i els teus coneixements s’alineen amb les necessitats de l’empresa o lloc al que estàs aplicant.

3. Experiència laboral

Aquesta secció és crucial per demostrar la teva trajectòria professional. Enumera les teves ocupacions anteriors en ordre cronològic invers, començant pel més recent. Inclou el nom de l’empresa, el càrrec, les dates en què vas treballar i una descripció breu de les teves responsabilitats i èxits. Utilitza vinyetes per fer-ho més llegible.

4. Formació acadèmica

Aquí és on has de ressaltar la teva educació. Enumera els teus títols universitaris, certificacions i cursos rellevants per al lloc a què estàs aplicant. Inclou el nom de la institució educativa, el títol obtingut i les dates dinici i finalització.

5. Habilitats

En aquesta secció, podeu enumerar les vostres habilitats clau que són rellevants per al lloc. Això pot incloure habilitats tècniques, habilitats interpersonals, coneixements d’idiomes i qualsevol altra capacitat que puguis aportar a la feina.

6. Idiomes

Si teniu coneixements d’altres idiomes a més del català i l’espanyol, aquest és el lloc per esmentar-los. Indica el teu nivell de fluïdesa en cada idioma (per exemple, nivell bàsic, intermedi, avançat) i qualsevol certificació que recolzi el teu nivell de competència.

7. Cursos i certificacions

Si heu completat cursos addicionals o posseïu certificacions rellevants, podeu incloure-les en aquesta secció. Enumera el nom del curs o certificat, la institució i les dates de finalització.

8. Referències

Al final del teu currículum, pots incloure una llista de referències professionals que estiguin disposades a oferir testimonis sobre la teva experiència i habilitats. Assegureu-vos d’obtenir el consentiment de les persones abans d’incloure els vostres noms i detalls de contacte.

Segueix aquesta estructura general per crear un currículum ben organitzat i complet que destaqui les teves fortaleses i èxits. Recordeu adaptar el vostre currículum a cada oferta de treball i mantenir-lo actualitzat amb la vostra informació més rellevant.

Dades Personals i Contacte

A l’hora d’elaborar el teu currículum en català, és fonamental presentar les dades personals i de contacte de forma clara i professional. Aquesta secció és la primera impressió que els reclutadors tindran de tu, per la qual cosa és important maximitzar-ne la visibilitat i evitar errors comuns. A continuació, us oferim alguns consells per destacar en aquesta secció.

1. Informació personal

Comença per incloure el teu nom complet en una mida de font lleugerament més gran que la resta del currículum perquè destaqui. Assegureu-vos d’incloure la vostra adreça electrònica i el vostre número de telèfon, assegurant-vos que siguin correctes i estan actualitzats. A més, pots afegir la teva adreça física si ho consideres necessari.

2. Foto

Incloure una foto al currículum és opcional, però pot ser una manera efectiva de personalitzar-lo. Si decideixes afegir una foto, tria una imatge professional on et vegis ben vestit/da i amb una expressió amigable. Assegureu-vos que la foto sigui de bona qualitat i està actualitzada.

3. Perfils a xarxes socials i enllaços

Si tens perfils professionals a xarxes socials com LinkedIn, pots incloure els enllaços en aquesta secció. Això permetrà que els reclutadors obtinguin una visió més completa de la teva trajectòria professional. Assegura’t que els teus perfils en xarxes socials estiguin actualitzats i són coherents amb la informació presentada al teu currículum.

4. Disseny i format

Utilitza un disseny net i professional per presentar aquesta secció. Podeu separar la informació utilitzant vinyetes o un disseny de taula senzill. Assegureu-vos que la informació sigui fàcilment llegible i destacada visualment.

5. Errors comuns a evitar

Alguns errors comuns que heu d’evitar en presentar les vostres dades personals i de contacte:

 • No proporcioneu informació de contacte actualitzada.
 • Incloure informació irrellevant o innecessària.
 • Utilitzar una fotografia poc professional.
 • Incloure enllaços a perfils de xarxes socials personals en comptes de perfils professionals.
 • Utilitzar un disseny o format poc llegible o poc professional.

Recorda que aquesta secció és la primera impressió que els reclutadors tindran de tu, per això és important dedicar temps i atenció a presentar les teves dades personals i de contacte de manera clara i professional. Seguiu aquests consells i estareu un pas més a prop de crear un currículum destacat en català!

Consells per fer un bon currículum

Experiència laboral

La secció d’experiència laboral és fonamental per ressaltar la teva trajectòria professional al teu currículum en català. Aquí aprendràs a estructurar aquesta secció de manera efectiva ia destacar la rellevància de cada experiència laboral.

Per captar l’atenció dels reclutadors, és important incloure informació detallada sobre les teves responsabilitats i èxits en cada lloc de treball. Utilitza descripcions clares i concises per destacar les teves habilitats i les competències més rellevants.

A continuació, us presentem alguns consells per organitzar la secció d’experiència laboral al vostre currículum en català:

 1. Comença amb el teu lloc més recent i continua en ordre cronològic invers.
 2. Inclou el nom de l’empresa, el càrrec i les dates d’ocupació.
 3. Destaca les teves responsabilitats i èxits més rellevants utilitzant vinyetes o enumeracions.
 4. Recolza’t en dades concretes i quantificables per donar suport als teus èxits, com l’augment en les vendes o la reducció de costos.
 5. Utilitza verbs d’acció en descriure les teves tasques, com ara “dirigir”, “implementar” o “desarrollar”.
 6. Emfatitza els resultats i l’impacte que vas tenir a l’empresa, mostrant com vas contribuir a l’èxit de l’equip o del projecte.

“La meva experiència laboral inclou diversos rols de lideratge en empreses de renom, on vaig tenir l’oportunitat de gestionar equips multidisciplinaris i liderar projectes de gran envergadura. Durant el meu temps a XYZ Company, vaig aconseguir augmentar les vendes en un 20% en sis mesos, implementant una estratègia de màrqueting innovadora. A més, vaig ser responsable de la supervisió i capacitació d’un equip de 15 persones, cosa que va resultar en un major rendiment i eficiència al departament de vendes.”

Recorda adaptar la informació de la teva experiència laboral a cada oferta de treball a què apliquis. Destaca aquells aspectes que siguin rellevants per al lloc on t’estàs postulant i assegura’t que el teu currículum en català reflecteixi les teves habilitats i èxits més rellevants en cada experiència laboral.

Formació Acadèmica

A l’hora de crear el vostre currículum en català, és crucial presentar la vostra formació acadèmica de manera ordenada i clara. En aquesta secció, et mostrarem com ressaltar els teus èxits educatius i quins detalls has d’incloure. Aquí tens els passos que cal seguir:

 1. Comença per esmentar el teu títol acadèmic més rellevant. Si en tens diversos, enumera’ls en ordre cronològic invers, és a dir, començant pel més recent.
 2. Inclou el nom de la institució educativa en què vas obtenir el teu títol, així com la data de graduació.
 3. Si tens alguna menció honorífica, diploma o un altre reconeixement destacat, assegura’t d’esmentar-ho. Això et pot ajudar a destacar entre altres candidats.

Recorda adaptar aquesta secció a cada oferta de treball, emfatitzant aquells èxits educatius que siguin rellevants per al lloc a què estàs aplicant.

Títol AcadèmicInstitucióData de Graduació
Llicenciatura en Administració d’EmpresesUniversitat de GironaMaig 2023
Màster en Màrqueting DigitalERAM Business SchoolJuny 2021

Habilitats i Competències

Destacar les teves habilitats i competències rellevants és fonamental per captar l’atenció dels reclutadors al teu currículum en català. A continuació, us oferim alguns consells sobre com seleccionar i presentar aquestes habilitats de manera atractiva:

 • Identifica les teves habilitats clau: Fes una llista de les habilitats i les competències que són més rellevants per al lloc al qual estàs aplicant. Això us ajudarà a destacar les teves fortaleses i ressaltar la compatibilitat amb els requisits del treball.
 • Adapta les teves habilitats al treball: Assegureu-vos de seleccionar i esmentar només les habilitats que són pertinents per al treball específic a què estàs aplicant. Això mostrarà als reclutadors que tens les capacitats necessàries per exercir el lloc.
 • Destaca els teus èxits: No només esmentes les teves habilitats, sinó també els èxits associats a cadascuna. Per exemple, si tens habilitats de lideratge, pots esmentar un projecte on vas dirigir un equip i vas aconseguir resultats exitosos.
 • Utilitza paraules clau: Inclou paraules clau rellevants al teu currículum en català per ressaltar les teves habilitats. Aquestes paraules clau són termes específics relacionats amb el lloc o la indústria a què t’adreces.

Recordeu que l’objectiu és captar l’atenció dels reclutadors i destacar la vostra vàlua com a candidat. En seguir aquests consells, podràs ressaltar les teves habilitats i competències de manera efectiva al teu currículum en català.

HabilitatsDescripció
Habilitats de lideratgeCapacitat per dirigir i motivar equips, prendre decisions i assolir objectius.
Habilitats de comunicacióHabilitat per expressar-se de manera clara i efectiva, tant verbalment com per escrit.
Habilitats interpersonalsCapacitat per treballar bé en equip, establir relacions efectives i resoldre conflictes.
Habilitats analítiquesCapacitat per analitzar informació, identificar problemes i proposar solucions efectives.
Habilitats tècniquesConeixements específics en eines o programari rellevants per al lloc.

Idiomes

Aprendràs com destacar les teves habilitats lingüístiques al teu currículum en català. Et proporcionarem consells sobre com ressaltar els teus coneixements d’idiomes i com classificar el teu nivell de domini a cadascun.

Els idiomes són una habilitat molt valorada al mercat laboral actual. En incloure les teves competències lingüístiques al teu currículum vitae en català, podràs destacar la teva capacitat per comunicar-te en diferents contextos i entorns professionals.

Per ressaltar els teus coneixements d’idiomes, hauràs d’indicar quins idiomes parles i el teu nivell de domini a cadascun. Utilitza els termes corresponents per especificar si tens un nivell bàsic, intermedi o avançat a l’idioma. A més, pots destacar qualsevol certificació o experiència rellevant que doni suport als teus coneixements.

Recorda que és important ser honest i precís en descriure les teves habilitats lingüístiques. No exageris les teves capacitats, ja que això podria generar expectatives poc realistes. Addicionalment, si tens coneixements d’idiomes addicionals que no són tan rellevants per al lloc a què et postules, pots esmentar-los en una secció a part oa l’apartat d'”habilitats addicionals”.

Destacar les teves habilitats lingüístiques al teu currículum en català pot obrir-te portes i mostrar-te com un candidat versàtil i global. Assegureu-vos d’adaptar el vostre currículum a cada oferta de treball, ressaltant els idiomes que són més rellevants per al lloc on et postules. Això t’ajudarà a captar l’atenció dels reclutadors i augmentar les possibilitats d’aconseguir l’oportunitat laboral que desitges.

Cursos i Certificacions

Al moment de crear el teu currículum en català, és important destacar els cursos i les certificacions rellevants que has adquirit. Aquestes evidències de la teva formació i actualització professional poden marcar la diferència en la selecció de candidats per part dels reclutadors. Aquí us presentem algunes recomanacions per presentar aquesta informació de manera efectiva.

Ressalta la rellevància de cada curs

En aquesta secció, cal destacar aquells cursos i certificacions que siguin rellevants per al lloc a què estàs aplicant. Si has realitzat cursos relacionats amb l’àrea específica de treball, esmenta els coneixements adquirits i com aquests t’han preparat per exercir amb èxit les teves responsabilitats al lloc.

Per exemple, si esteu aplicant a un lloc de desenvolupament de programari, ressalta els cursos de programació, desenvolupament web o bases de dades que hagis completat. Emfatitza com aquests cursos t’han proporcionat una sòlida base de coneixements tècnics i habilitats pràctiques al camp.

Destaca els teus èxits a cada àrea

No et limitis a esmentar els cursos i certificacions que has realitzat, també és important destacar els èxits i reconeixements obtinguts durant el procés de formació. Si has obtingut algun tipus de certificació reconeguda o has destacat en un curs, assegura’t de ressaltar-lo al teu currículum en català. Això demostra el teu compromís amb l’aprenentatge i la teva capacitat per destacar-te a la teva àrea d’especialització.

Curs o CertificacióInstitucióAnyAssoliments o reconeixements destacats
Curs de Programació web AvançadaEscola de Programació web ERAM2020Millor projecte final de la promoció
Certificació en Màrqueting DigitalUniversitat de Girona2019Millor qualificació a l’examen final

Destaca la rellevància de cada curs a la teva trajectòria

A més d’esmentar els cursos i certificacions de manera individual, és recomanable ressaltar la rellevància de cada formació a la teva trajectòria professional. Explica com cadascun d’aquests cursos ha contribuït al teu creixement i desenvolupament com a professional.

Per exemple, si heu realitzat un curs de lideratge i gestió d’equips, esmenteu com aquesta formació us ha permès assumir rols de major responsabilitat i lideratge en projectes anteriors. Destaca com les teves habilitats de lideratge han estat enfortides a través d’aquesta capacitació.

Segueix aquestes recomanacions en presentar els teus cursos i certificacions al teu currículum en català per destacar la teva formació i èxits acadèmics. Recorda que és important adaptar aquesta secció a cada oferta de treball, ressaltant aquells cursos i certificacions que siguin més rellevants per al lloc a què estàs aplicant.

Referències

En aquesta secció, aprendràs com incloure referències professionals al teu currículum en català. Les referències són persones que poden donar testimoni del teu exercici laboral i donar suport a les teves habilitats i capacitats. Sol·licitar i presentar referències adequades pot oferir credibilitat addicional a la teva candidatura i augmentar les teves possibilitats de ser contractat.

En incloure referències al teu currículum, és important proporcionar la informació necessària perquè els reclutadors puguin contactar a aquestes persones. Assegureu-vos d’incloure el nom complet, el càrrec i l’empresa de cada referència, així com la vostra adreça de correu electrònic i número de telèfon. També és recomanable obtenir el consentiment previ de les referències abans d’incloure-les al teu currículum.

Consell: Tria referències que puguin parlar amb propietat sobre el teu exercici laboral i que estiguin disposades a oferir una opinió positiva i honesta. Això pot incloure antics caps, col·legues de confiança o supervisors de projectes en què hagis participat.

Per presentar les referències al teu currículum, pots optar per incloure una secció separada al final del document o proporcionar una llista de referències al final de cada experiència laboral rellevant. Assegureu-vos de formatar correctament aquesta secció perquè sigui fàcil de llegir i estèticament agradable.

Sol·licitar referències

Sempre és recomanable sol·licitar referències amb anticipació i assegurar-te que les persones estiguin disposades a proporcionar-les. En sol·licitar una referència, explica clarament el motiu de la teva sol·licitud i proporciona un resum dels teus èxits i habilitats rellevants. Agraeix a les persones per endavant pel seu temps i esforç, i ofereix la teva disponibilitat per tornar-los el favor en el futur si així ho desitgen.

No oblidis mantenir contacte amb les teves referències i notificar-los quan enviïs el teu currículum a una empresa o quan hagis estat seleccionat per a una entrevista. Això us permetrà estar preparats i proporcionar una referència actualitzada i rellevant. També és cortès enviar un agraïment després de rebre una referència positiva.

Exemple de llista de referències:

NomCàrrecEmpresaCorreu ElectrònicTelèfon
Maria BoschGerent de ProjecteAranya Solutions SLmaria.bosch@example.com+34 666777888
Xavier LópezSupervisor de VendesTech Solutions Bcnxavier.lopez@example.com+34 633722318
Anna SalaCap de Recursos HumansAjuntament de Saltana.sala@example.com+34 616747858

Recorda que les referències professionals poden tenir un impacte significatiu en el procés de contractació, per la qual cosa és important seleccionar-les amb cura i presentar-les de manera efectiva al teu currículum. Assegureu-vos de verificar la informació de contacte de les referències regularment per garantir-ne la precisió i disponibilitat.

Disseny i Format del Currículum

El disseny i el format del teu currículum en català és fonamental per transmetre una imatge professional i captar l’atenció dels reclutadors. Aprendre a utilitzar elements visuals efectius i estructurar la informació de manera visualment atractiva us ajudarà a destacar entre altres candidats.

“El disseny ben pensat i el format adequat poden marcar la diferència entre un currículum que passa desapercebut i un que crida l’atenció immediatament”.

A continuació, et proporcionarem alguns consells clau perquè puguis triar el disseny i el format més adequat per al teu currículum en català:

 1. Utilitza una estructura clara i ordenada: Organitza les seccions del teu currículum de manera lògica i coherent. Assegureu-vos que la informació flueixi de forma cronològica i fàcil de seguir.
 2. Trieu una font llegible: Opteu per fonts professionals i fàcils de llegir. Evita fonts extravagants o molt elaborades que puguin dificultar la llegibilitat del teu currículum.
 3. Fes servir elements visuals estratègics: Utilitza vinyetes, línies divisòries i espais en blanc per ressaltar seccions i fer que la informació sigui més digerible. Trieu colors i estils que complementin el vostre contingut sense distreure l’atenció.
 4. Inclou la teva informació de contacte de manera prominent: Assegura’t que les teves dades personals i de contacte siguin visibles i estiguin ubicades a la part superior del currículum. Això facilitarà que els reclutadors us contactin en cas d’interès.

Recorda que en el disseny i el format del teu currículum en català, la simplicitat i la claredat són clau. Evita la sobrecàrrega dinformació i utilitza lespai de manera efectiva. Un currículum ben dissenyat generarà una bona impressió i augmentarà les teves possibilitats dèxit en la recerca de feina.

Errors comuns de disseny i format del currículumConsells per evitar-los
Fonts massa petites o il·legibles.Utilitza una font llegible i de mida adequada per garantir la llegibilitat.
Colors i estils excessivament cridaners o incoherents.Trieu colors i estils que siguin professionals i complementin el vostre contingut sense distreure l’atenció.
Ús excessiu de negretes i cursives.Utilitza negretes i cursives amb moderació per ressaltar informació clau sense sobrecarregar-ne el disseny.
Manca de consistència en l’estructura i formats.Mantingues una estructura coherent i uniforme en tot el teu currículum.

Conclusió

En aquesta darrera secció, recapitularem els punts clau per crear un currículum excel·lent en català.

Primer, és fonamental adaptar el teu currículum a cada oferta de feina. Analitza els requisits i habilitats sol·licitades a l’oferta i assegura’t de ressaltar aquelles experiències i habilitats que siguin rellevants per al lloc.

No oblidis que l’organització i la claredat són clau. Utilitza seccions ben definides i etiquetades en català per estructurar el teu currículum. Destaca les teves dades personals i de contacte de manera clara al començament, seguida de la teva experiència laboral, formació acadèmica, habilitats i altres aspectes rellevants.

Finalment, per destacar entre els altres candidats, considera el disseny i el format del teu currículum. Utilitza elements visuals efectius, com ara vinyetes i negretes, per facilitar la lectura i ressaltar la informació més important. Assegureu-vos d’evitar errors comuns, com un disseny excessivament complicat o fonts il·legibles.

FAQ

Com puc crear un currículum perfecte?

Per crear un currículum perfecte, seguiu aquests passos clau: – Comença amb una secció de dades personals i contacte clara i professional. – Destaca la teva experiència laboral de manera efectiva, incloent-hi descripcions de responsabilitats i èxits rellevants. – Presenta la teva formació acadèmica en ordre i destaca els teus èxits educatius. – Destaca les teves habilitats i les competències rellevants per al lloc. – Inclou els teus coneixements d’idiomes i classifica el teu nivell de domini a cadascun. – Esmenta els cursos i certificacions rellevants que hagis completat. – Considera incloure referències professionals. – Tria un disseny i format adequat per fer que el teu currículum sigui visualment atractiu. – Assegureu-vos d’adaptar el vostre currículum a cada oferta de treball específica. – Revisa i edita amb cura el teu currículum abans d’enviar-lo.

Per què és tan important tenir un bon currículum?

Un bon currículum és crucial per destacar en el procés de selecció de personal. És la teva carta de presentació davant dels reclutadors i pot marcar la diferència entre ser convidat a una entrevista o ser descartat. Un currículum ben elaborat mostra les teves habilitats, experiència i èxits de manera clara i concisa, cosa que captarà l’atenció dels ocupadors. També demostra el teu professionalisme i serietat cap a la feina. En resum, un bon currículum augmenta les teves possibilitats d’aconseguir la feina que desitges.

Quina informació personal i de contacte he d’incloure al meu currículum?

Al teu currículum, has d’incloure el teu nom complet, adreça de correu electrònic, número de telèfon i, opcionalment, una adreça física. Assegureu-vos que l’adreça de correu electrònic sigui professional, evitant adreces informals o poc serioses. A més, si tens perfils professionals en xarxes socials rellevants, com ara LinkedIn, pots incloure enllaços a aquests perfils.

Com he de presentar la meva experiència laboral al meu currículum?

En presentar la teva experiència laboral al teu currículum, assegura’t d’incloure el nom de l’empresa, el càrrec que vas ocupar, les dates en què vas treballar allà i una breu descripció de les teves responsabilitats i èxits. Si és rellevant per al lloc al qual estàs aplicant, destaca els èxits específics que hagis aconseguit a cada lloc. Recorda ser clar i concís, utilitzant vinyetes per ressaltar la informació més important.

Quines seccions addicionals puc incloure al meu currículum?

A més de les seccions estàndard, com dades personals, experiència laboral, formació acadèmica, habilitats i competències, idiomes, cursos i certificacions, i referències, pots considerar incloure seccions addicionals segons les teves necessitats i experiències. Per exemple, podríeu afegir una secció de projectes destacats, premis i reconeixements, voluntariat o habilitats tècniques específiques. Recorda que has de triar les seccions addicionals de forma estratègica, enfocant-te a destacar les teves fortaleses més rellevants i adequades al lloc on estàs aplicant.

Exemple de Currículum vitae

Anna Fajula López
27 de juliol de 2003, Salt
anna.fajula@example.com | +34 612 345 678
LinkedIn: linkedin.com/in/annafajulalopez

Resum Professional

Recent graduada en Administració i Direcció d’Empreses amb fortes habilitats en màrqueting digital i anàlisi de dades. Amb experiència en lideratge d’equips en projectes universitaris i pràctiques en una startup innovadora. Compromesa a aportar una visió fresca i estratègies creatives als reptes empresarials.

Experiència Laboral

Pràctiques en Màrqueting Digital | Innovatech SL, Salt
Juny 2022 – Setembre 2022

Vaig col·laborar en el desenvolupament d’estratègies de màrqueting digital, augmentant el tràfic web en un 25%.
Vaig gestionar campanyes de xarxes socials, millorant l’engagement amb els clients.

Coordinadora de Projectes Universitaris | Universitat de Girona
Setembre 2020 – Maig 2022

Vaig liderar un equip de 5 estudiants en un projecte de recerca de mercat, resultant en un treball final valorat amb excel·lència.
Vaig organitzar events acadèmics, millorant la comunicació i col·laboració entre estudiants.


Formació Acadèmica

Grau en Administració i Direcció d’Empreses | Universitat de Girona
Setembre 2018 – Juny 2022
Tesis sobre estratègies de màrqueting digital i el seu impacte en petites empreses.
Curs extra en Anàlisi de Dades per a Negocis.


Habilitats

Lideratge d’equips
Màrqueting Digital i xarxes socials
Anàlisi de dades i estadística
Excel·lent comunicació oral i escrita en català, castellà i anglès (nivell C1)

Idiomes

Català (Natiu)
Castellà (Natiu)
Anglès (Nivell C1)

Cursos i Certificacions

Certificació en Google Analytics | Google
Juliol 2021
Vaig aprendre a analitzar dades de tràfic web i a optimitzar estratègies de màrqueting.


Referències
Disponibles sota petició.(Si les demanen)

Altres Guies

Descobreix les recomanacions del Servei d’Ocupació del Gencat. enllaç

Latest Posts

spot_img

un xic de tot