Covid A Salt. 

Segons les Dades del Gencat a Salt tenim 1.661 casos positius i 7.506 casos sospitosos per contacte estret amb positius. 

La Taxa estandarditzada de positius per 10.000 habitants és de 509,72.

ABS Salt

Hi ha registrats 1.921 casos positius i 9.488 casos sospitosos. 

Hospital Santa Caterina

A l’hospital Santa Caterina a dia d’avui hi ha 27 pacients positius ingressats a l’Hospital Santa Caterina, vuit dels quals a la UCI. 

També hi ha 7 treballadors del Parc Hospitalari Martí i Julià i 13 treballadors en quarantena per contacte estret amb un positiu. 

Escoles de Salt

Deguts als cribratges massius d’aquestes últimes setmanes, moltes escoles estan patint les conseqüències.  Amb molt d’estrès i canvis de protocols constants, les escoles, els docents i les famílies estan reben resultats de les proves amb moltíssim retràs. 

Dins de la meva ignorància pandémica… De què serveix fer un cribratge massiu en una escola (200/400 alumnes) un dijous i divendres, si els resultats no es donen fins després de 4 o 5 dies.  De què serveix que un nen/a li facin un molest PCR un divendres,  si després no tindrà els resultats durant el cap de setmana i haurà de compartir l’aula 3 dies més amb els companys que han donat positiu?  La solució: 10 dies a casa.

Després d’aquesta feina mal feta, sigui per saturació o… No sería més correcte repetir les proves a aquests alumnes que estan en quarantena per contacte estret amb un positiu? No ho tallarem mai. Una llàstima. 

Resum de l’estat de les escoles de Salt

FER UN COMENTARI

Si us plau, introdueixi el seu comentari!
Si us plau, introdueixi el seu nom aquí