Diumenge, juliol 14, 2024
spot_imgspot_imgspot_img

La Última

Sant Jordi a Salt 2023

Ja arriba la diada de Sant Jordi a Salt 2023!

Aquesta festa tan estimada per les saltenques i saltencs i tot Catalunya, és una ocasió per gaudir dels llibres, les roses i la diada en viu.

Al llarg del dia, el passeig Ciutat de Girona es convertirà en un mercat de llibres i flors, on podreu passejar i descobrir les novetats editorials i les roses més boniques. A les 10h tenim Taller de Punts de llibre geganters a la plaça 1 d’octubre, i a les 11h Cercavila de Gegants. A més, a les 12h del migdia, tindrem el plaer de gaudir del ball tradicional i popular d’Ai el Gerro!, uns músics amb una gran sensibilitat per la música de tradició oral i que faran moure els peus a tots els assistents amb el seu repertori de pasdobles, valsos, tangos, contradanses i jotes.

I si sou uns amants del ball i us encanta la música en viu, no us podeu perdre el taller concert de swing a les 18h a càrrec del Hop’s Trio. Aquesta activitat us permetrà acostar-vos a aquest gènere musical i aprendre uns passos senzills per ballar. A més, la parella de ballarins ens farà una petita classe d’iniciació i ens delitarà amb les seves exhibicions. Tot això acompanyat dels ritmes vibrants i enèrgics del Hop’s Trio.

Us esperem a tots i a totes a la plaça per celebrar junts la diada de Sant Jordi, una festa que ens recorda l’amor per la cultura i la literatura.

Bona diada!

Latest Posts

spot_img

un xic de tot