Dissabte, juny 15, 2024
spot_imgspot_img

La Última

Gran èxit de la 3a Fira Caprabo de Productes de proximitat

La tercera Fira de Productes de Proximitat de les comarques gironines  organitzada per Caprabo, que s’ha dut a terme aquest matí a la zona del pàrquing de l’Espai Gironès, ha estat un èxit, amb una gran afluència de públic. Un total de 24 petits productors agroalimentaris i cooperatives agràries  de les comarques de l’Alt i Baix Empordà, la Garrotxa, el Pla de l’estany, el Gironès i la Selva han fet difusió dels seus productes en aquesta trobada que se celebra per tercer any consecutiu amb l’objectiu de posar en valor l’oferta de proximitat  i fomentar el seu coneixement i consum, a més de donar suport a la producció agroalimentària de proximitat. El gerent de l’Espai Gironès, Pau Jordà, ha destacat la consolidació d’aquesta iniciativa pel ressò que té entre la població i la finalitat del centre de donar suports als productors de casa nostra.

La Fira ha comptat amb la presència del regidor de Salt, Àlex Barceló, que també ha destacat la importància d’aquesta iniciativa.

Les vendes de productes de proximitat de les comarques gironines a Caprabo han registrat un increment del 25 per cent respecte l’any passat.

Latest Posts

spot_img

un xic de tot