Divendres, setembre 22, 2023
spot_imgspot_img

La Última

Circuit Nacional de Gimnàstica Artística Iberdrola al Salt Gimnàstic Club

Neix el Circuit Nacional de Gimnàstica Artística Iberdrola al Salt Gimnàstic Club

El campionat arrencarà el proper 18 de novembre i el seu desenvolupament portarà a 31 equips disputar-se la fase classificatòria. Aquesta competició abasta tot el territori espanyol. S’enfrontaran els millors equips de gimnàstica artística de cada comunitat autònoma.

La directora de màrqueting de la Federació espanyola de Gimnàstica, Andrea Caicoya; el director tècnic de la competició, Javier Casimiro i la directora tècnica local, Montse Hugas, donaran a conèixer aquest esdeveniment el proper divendres 17 al matí en una roda de premsa que es farà al Salt Gimnàstic Club.

Amb la posada en marxa es pretén donar una major difusió d’aquesta disciplina en els mitjans de comunicació i que, amb això, s’incrementi el número de participants en aquest esport.

Es podrà veure en “streaming” (per Youtube) en directe. El nostre gimnàs tindrà una finestra oberta a tot el món! El circuit Iberdrola és una competició de màxim nivell (Codi FIG) en la que participen els clubs del territori nacional en diferents fases classificatòries i una fase final de la que sortirà el millor club d’Espanya. En aquesta fase es decidirà a quina divisió representarà cada club, els 8 primers seran de primera divisió, del 9 al 16 de segona i del 17 al 24 de tercera. El Salt Gimnàstic Club participa amb 2 equips i s’espera entrar dins dels 24 millors, dels 31 que vindran. Poden participar clubs i
gimnastes amb llicència federativa en vigor i que entrenen en territori nacional. Un impuls per a l’esport femení espanyol.

Els nostres equips:


L’equip A l’integra la Nora Fernández, Laura Bechdejú, Marina González, Sara Coll, Laura Mora, Laia Q. Nogué i Bonnie Godino.

L’equip B està format per Nicole de Miguel, Aida València, Jana Guardiola, Gina Bou, Júlia Ventura, Laia Masferrer i Berta Álvarez.

La competició començarà a les 9:30h del matí i es desenvoluparà durant tot el dia fins a les 21h aproximadament quan es proclamaran els equips classificats per disputar la segona fase.

Serà una manera d’apropar la gimnàstica artística al gran públic com un dels objectius clau, tot i que s’intentarà donar «espectacle» en una competició que es considera realment «interessant» i «d’alt nivell».

Salt Gimnàstic Club

Latest Posts

spot_img

un xic de tot