Divendres, setembre 22, 2023
spot_imgspot_img

La Última

Es busca talent artístic: El Canal de Salt llança la convocatòria del Programa Espais de Creació

Oportunitat per a artistes: El Canal de Salt llança la convocatòria per al Programa Espais de Creació

El Canal de Salt, Centre de Creació d’Arts Escèniques, ha anunciat l’obertura de la convocatòria per al seu Programa Espais de Creació. Aquesta oportunitat única està dirigida a artistes i professionals vinculats amb les arts escèniques que busquen desenvolupar un projecte dins del seu equipament.

La fase de recepció de sol·licituds comença el 15 de juliol i continuarà oberta fins al 29 de juliol. Les companyies afortunades que resultin seleccionades gaudiran d’una estada en aquesta prestigiosa institució des de l’octubre de 2023 fins al desembre de 2024.

Un programa de suport a la creació artística

El Programa Espais de Creació permetrà als artistes i companyies seleccionats realitzar estades breus artístiques i tècniques en els diferents espais que el centre proporciona, tot amb un suport tècnic especialitzat.

Aquesta és la primera convocatòria que El Canal presenta en aquesta nova fase, inaugurada al gener passat, amb la visió de consolidar-se com un espai de creació i estímul de les arts vives a la regió.

El programa està obert a totes les formes i disciplines d’art escènic. Les companyies amb un projecte d’arts vives que desitgin fer-lo realitat a partir d’aquesta tardor estan convidades a presentar la seva candidatura. La resolució de la convocatòria es donarà a conèixer al setembre.

Característiques del Programa Espais de Creació

El programa està dissenyat per a acollir estades per a usos específics, incloent-hi reunions inicials, residències tècniques o residències artístiques de projectes ja estrenats o per estrenar.

Tot i que no proporciona finançament directe, el programa ofereix suport logístic, espacial i tècnic. Les estades són de durada curta, normalment d’una a dues setmanes.

Per a més informació sobre la documentació necessària per a la presentació de sol·licituds i el procediment per a la inscripció al programa, podeu visitar la pàgina web d’El Canal.

Un compromís amb la creació escènica

El Canal de Salt està dedicat a donar suport i promoure la creació escènica. A part del Programa Espais de Creació, el centre preveu obrir dues línies més de convocatòries en un futur proper.

A més, la participació en aquesta convocatòria no exclou la possibilitat de participar en el Programa de Companyies Residents, que es preveu que es llanci aquesta tardor. No perdeu aquesta oportunitat única d’impulsar el vostre projecte artístic a El Canal de Salt.

Latest Posts

spot_img

un xic de tot