Dijous, juliol 25, 2024
spot_imgspot_imgspot_img
spot_imgspot_imgspot_img

La Última

VI Fira Tèxtil de Salt

VII Fira Textil de SaltSalt recorre el seu passat industrial a través de la VI Fira Tèxtil de Salt aquest dissabte 12 de maig

L’Ajuntament, amb la col·laboració dels Aligots, han organitzat la primera cursa d’orientació que se celebrarà per l’entorn del Pla dels Socs i els espais més emblemàtics del passat tèxtil de Salt

Aquest dissabte 12 de maig al passeig ciutat de Girona de Salt es farà la 6a Fira Tèxtil del Veïnat de Salt.  Aquest any, la Fira va de la mà de la primera Cursa d’Orientació a l’entorn del barri del Veïnat i les Deveses de Salt organitzada amb la col·laboració dels Aligots. Una activitat oberta a tots els públics i que recorrerà els espais naturals de la vila i els itineraris de l’entorn que recorden el període de la industrialització.
 
La fira comptarà aquest any amb una trentena d’expositors artesans i nous dissenyadors que s’ubicaran al passeig Ciutat de Girona durant tot el dia per mostrar les seves pròpies creacions. La mostra s’acompanyarà també d’activitats familiars i tallers per introduir-se al món del fil i l’agulla.
A més a la Fàbrica Jove, situada al carrer Manuel de Falla, es podrà visitar la tradicional exposició de patchwork.

DESFILADA FASHION SHOW A LES 20.30h

 
La Fira finalitzarà amb la gran desfilada del Veïnat Fashion Show on una desena de botigues de Salt mostraran roba íntima, de dona, d’home i complements.

Programa de la Fira Tèxtil

Latest Posts

spot_img

un xic de tot