Dilluns, abril 15, 2024
spot_imgspot_img

La Última

L’ajuntament repararà i substituirà part de la coberta del pavelló municipal d’Esports de Salt

L’ajuntament de Salt posa fil a l’agulla per solucionar les goteres als passadissos d’accés als vestidors del pavelló municipal

Aquest mes de setembre s’executaran les obres per reparar i substituir part de la coberta del pavelló municipal d’Esports de Salt, una actuació que es durà a terme per solucionar els problemes de goteres que es pateixen en els passadissos d’accés als vestidors de la instal·lació municipal.

La intervenció té un pressupost global de 28.152 euros dels quals 5.714 euros provenen d’una subvenció que atorga la Diputació de Girona. El termini d’execució de les obres és, aproximadament, d’unes tres setmanes. 

El regidor d’Esports de l’Ajuntament de Salt, Jesús Vilaplana, explica que “amb l’actuació podrem solucionar els contratemps i molèsties que les goteres generaven als usuaris de la instal·lació. Si els terminis es compleixen a finals de setembre o principis d’octubre les obres ja haurien d’haver finalitzat”

El projecte de substitució de part de la coberta del pavelló saltenc ja estava prevista en el pressupost municipal d’aquest 2019 i es centraran en un centenar de metres quadrats que corresponen als passadissos d’accés als vestidors de la instal·lació. Les obres no afectaran al desenvolupament de l’activitat al centre esportiu. 

Latest Posts

spot_img

un xic de tot