Dimecres, abril 17, 2024
spot_imgspot_img

La Última

Comença la selecció de seixanta joves per al programa “Joves per la Ocupació”

El programa té una durada de quinze mesos

 

L’Ajuntament de Salt , a través de l’Àrea de Joventut, ha començat el procés de selecció de seixanta joves per al programa “Joves per l’Ocupació”,amb una durada de 15 mesos. Durant aquests mesos els joves rebran orientació per poder accedir al mercat laboral i realitzaran 3 mesos formació professionalitzadora i un mes de pràctiques professionals, amb possibilitats de contractació laboral.

En total es seleccionaran 60 joves empadronats a Salt i a altres municipis del Gironès que tinguin entre 16 a 25 anys, també hi podran participar menors de 30 anys amb un grau de discapacitat igual o superior al 33%. El requisit bàsic i es imprescindible és estar inscrits al SOC com a demandant d’ocupació, és a dir com aturats, i inscrits en el Registre d’Informació de la Garantia Juvenil.

Les especialitats formatives que s’ofereixen estan relacionades amb el sector de l’hostaleria i com a auxiliar de tècnic de so

Els joves que compleixin els requisits poden dirigir-se al Satèl·lit, al C/ Dr. Ferran, 21 o enviar un WhatsApp o trucar al 616.564.039

Aquest programa està subvencionat pel Servei d’Ocupació de Catalunya, el Ministeri d’Ocupació i Seguretat Social i el Fons Social Europeu, en el marc de la Iniciativa d’Ocupació Juvenil, d’acord amb el Programa d’Experiència Professional per a l’ocupació juvenil a Catalunya “Joves per l’ocupació”, regulat per l’Ordre EMO/251/2014, modificada per l’Ordre EMO/254/2015”.

Latest Posts

spot_img

un xic de tot