Dimecres, abril 17, 2024
spot_imgspot_img

La Última

Salt s’il·luminarà amb la Marxa de Torxes

Aquest diumenge 10 de setembre, Salt s’il·luminarà amb la llum reivindicativa . Organitzada per Salt per la Independència i l’Assemblea Nacional Catalana, la tradicional marxa de torxes prendrà les nostres carrers, esdevenint una demostració vibrant del nostre compromís amb la causa independentista.

La cita és a les 20 h a la plaça Llibertat. Des d’allà, la processó lluminosa recorrerà alguns carrers de la vila de Salt: des de la C/ Major fins la plaça d’U d’Octubre.

El recorregut serà: El recorregut serà: Plaça Llibertat, C/ Major, C/ Abat Oliva, Pl. Catalunya, C/ Josep Maria de Segarra, C/ Lluís Millet, C/ Unió, C/ Sant Antoni fins la plaça d’U d’octubre.

A la plaça d’U d’Octubre, es tancarà l’acte amb la lectura d’un manifest que reflectirà els sentiments i les aspiracions de la nostra comunitat en aquests temps de canvi i esperança.

Us animem a unir-vos a aquesta marxa, no només com a acte simbòlic, sinó també com a avantguarda dels esdeveniments de l’endemà i la gran manifestació a Barcelona. La vostra presència reforçarà el missatge que Salt està unit i decidit a caminar cap al futur que desitja.

Fins diumenge, i que la llum de les torxes guií el nostre camí cap a la llibertat!

Latest Posts

spot_img

un xic de tot