Dimarts, abril 23, 2024
spot_imgspot_img

La Última

Un robot humanoide desperta una gran expectació a l’Espai Gironès

Va participar a la cloenda del 13è aniversari, centrat en el món de la robòtica i la realitat virtual i augmentada

Amb motiu de la celebració s’han repartit 11 importants regals: un iPad Pro, tres Samsung S9, tres iPhone X, dos Gear 360 i dos Parrot Drone

La visita d’un robot humanoide, per donar a conèixer l’última tecnologia de robòtica a nivell mundial, va despertar una gran expectació i va cloure dissabte el tretzè aniversari de l’Espai Gironès. Els visitants també van poder experimentar de nou les experiències de realitat augmentada de les ulleres Samsung Gear, que van atrauen un gran nombre de públic. Amb motiu de la celebració, durant aquest mes de maig l’Espai Gironès ha repartit 11 regals: un iPad Pro, tres Samsung S9, tres iPhone X, dos Gear 360 i dos Parrot Drone. A més, cada setmana s’han regalat a través de les xarxes socials del Centre codis per optar als obsequis. El gerent de l’Espai Gironès, Pau Jordà, destaca la gran satisfacció per la participació que hi ha hagut a les activitats i la interacció amb els visitants. “Hem volgut introduir una gran creativitat i modernitat en tot el que s’ha organitzat i estem molt contents del gran ressò que hi hagut i de l’afluència de visitants. El sorteig de regals tecnològics també ha estat un gran èxit i ha agradat molt”, ha explicat el gerent de l’Espai Gironès.

El món de la robòtica, la realitat virtual i dels planetes han estat el fil conductor dels actes que s’han dut a terme aquest mes de maig amb motiu del 13è aniversari de l’Espai Gironès. Una temàtica que està en sintonia amb la campanya institucional del Centre Comercial L’Espai Infinit.

L’Espai Gironès ha acollit també l’exposició “L’espai a l’Espai”, amb un recorregut interestel·lar per descobrir curiositats sobre els planetes del sistema solar i a l’Espai Petits s’han organitzat tallers infantils per aprendre a muntar i programar petits grans robots. També s’ha instal·lat a la zona de restauració del Centre Comercial Blau, el Planetari.

Un any més l’Espai Gironès vol que el visitant sigui el protagonista de la celebració per tal de retornar-li la confiança que ell li diposita.

ESPAI GIRONÈS

Espai Gironès està situat en una zona d’expansió urbanística del municipi de Salt que limita amb Girona i al costat de l’autopista AP-7. L’ excepcional ubicació del centre permet que la seva àrea d’influència directa sigui de 400.000 habitants i que pugui generar una afluència de més de 10 milions de visitants a l’any. Disposa de 40.000 metres quadrats de superfície distribuïts en dues plantes on hi ha instal·lats operadors líders com Fnac, Odeón Multicines, Caprabo, Zara, Drim, H&M, Oysho, Massimo Dutti, Bershka, Pull & Bear , Springfield, Desigual, Mango, Alain Afflelou i Sportzone, JD Sports, entre d’altres. El centre comercial Espai Gironès compta amb 2.500 places d’aparcament gratuït.

MULTI SPAIN MANAGEMENT  

Multi Spain Management SA realitza la gestió integral del centre comercial que comprèn els serveis de gerència, gestió patrimonial i re-comercialització del mateix, construint relacions de confiança amb els arrendataris (de tots els sectors) i la propietat, alhora que fomenta la modernització i la reestructuració constant del centre comercial gràcies al control efectiu dels seus resultats.

Multi Spain Management pertany al grup Multi Corporation, empresa líder en el sector immobiliari, que en l’actualitat és propietari i / o gestiona centres comercials de gran qualitat a Europa i Turquia, incrementant el valor dels seus actius, convertint-los en un catalitzador del creixement econòmic i la regeneració social de les ciutats i regions on s’ubiquen.

Multi és propietari i / o gestiona 130 centres comercials, que reben 400 milions de visitants cada any, que gasten una quantitat estimada de 4.000 milions d’euros en més de 6.000 botigues, restaurants i zones d’oci en més de 2.000.000 m² SBA. Multi compta amb més de 650 professionals qualificats, que presten serveis de qualitat altament especialitzats en 14 països europeus, inclosa Turquia (on és la major empresa propietària i de gestió de centres comercials). Multi disposa d’un estudi d’arquitectura, T&T Design, que dissenya tots els conceptes arquitectònics i de desenvolupament urbanístic del grup amb un segell únic. Des de la seva fundació el 1982, els seus projectes han estat reconeguts internacionalment per la seva naturalesa innovadora, qualitat arquitectònica, sostenibilitat i profunda sensibilitat pels entorns locals treballant constantment en la gestió d’estratègies ambientals per reforçar la seva política de sostenibilitat incrementant l’ecoeficiència dels projectes.

Latest Posts

spot_img

un xic de tot