Dissabte, juny 15, 2024
spot_imgspot_img

La Última

L’Espai Gironès i el Club Patinatge Artístic Girona signen un conveni de col·laboració

El centre comercial col·laborarà en la participació del club al campionat mundial que se celebra el setembre a Colòmbia 

L’Espai Gironès ha signat un conveni de col·laboració amb el Club  Patinatge Artístic Girona (CPA Girona) per donar suport a la seva participació i desplaçament al Campionat Mundial de patinatge, que aquest any se celebrarà del 19 al 30 de setembre a Colòmbia. L’Espai Gironès aportarà 1.000 euros per ajudar en les despeses i el club donarà visibilitat al centre comercial, com a patrocinador, en els seus suports digitals de xarxes i web, a més dels suports que es desenvolupin amb motiu del campionat, com poden ser díptics, fulletons o cartells, entre altres. El gerent del centre comercial, Pau Jordà, i la presidenta del CPA Girona, Àngela Garcia, han signat el conveni, en una trobada a les instal·lacions de l’Espai Gironès. 

L'Espai Gironès i el Club Patinatge Artístic Girona signen un conveni de col·laboració

El 14 de juny es podrà assistir a una exhibició d’una coreografia del CPA Girona al centre comercial

També s’ha anunciat que el 14 de juny a la tarda es podrà assistir a l’Espai Gironès a una exhibició d’una coreografia de les patinadores del xou gran del CPA Girona, en una acció similar a la que es va dur a terme durant les darreres festes de Nadal. Les coreografies fusionen esport, música, art i interpretació i cada temporada se’n presenten de diferents. 

Actualment el CPA Girona, amb 24 patinadores d’entre 16 i 28 anys en la modalitat de xou gran, està situat al capdavant del patinatge artístic d’arreu del món, i compta amb un palmarès de medalles d’or, plata i bronze en diferents competicions a nivell estatal i mundial, l’últim aconseguit als World Skate Games de l’Argentina l’any passat.

Recordem que el CPA Girona va apadrinar la darrera campanya solidària de Nadal del centre comercial, que va anar destinada a favor de la Fundació Ser.GI. 

El gerent de l’Espai Gironès, Pau Jordà, ha destacat la gran tasca desenvolupada pel CPA Girona al llarg dels anys, els valors que representa i l’esforç en el patinatge de formació portant el nom de Girona al nivell més alt del patinatge artístic mundial.

La presidenta del CPA Girona, Àngela Garcia, ha manifestat: “Estem molt contents d’anunciar la signatura del conveni de col·laboració entre el CPA Girona i l’Espai Gironès. Aquest acord representa un pas important en la nostra recerca de suport per finançar el viatge a Colòmbia, on se celebrarà el Mundial de Patinatge Artístic. El nostre grup de xou gran ha aconseguit classificar-se per representar la nostra ciutat a l’esdeveniment, però les despeses associades amb un equip de 24 patinadores i els seus respectius tècnics són molt elevades. Estem segurs que aquesta col·laboració ajudarà a fer possible aquest somni de les nostres patinadores”.

Latest Posts

spot_img

un xic de tot