Dilluns, abril 15, 2024
spot_imgspot_img

La Última

Noves Botigues a l’Espai Gironès

Les firmes Misako i Tiffosi aposten per l’Espai Gironès i s’incorporen a l’oferta del Centre Comercial

A més, La Sirena, Alain Afflelou, Immotion i Eurekakids han fet inversions importants als locals que tenen al Centre Comercial

Dues noves firmes de referència en el sector de la moda i dels complements han decidit apostar per l’Espai Gironès i s’han incorporat a la seva àmplia i variada oferta comercial.  Es tracta de Misako , marca pionera en el sector de les bosses i complements, que fa dues setmanes va obrir un nou establiment a l’Espai Gironès. Uns dies abans ho va fer Tiffosi, especialitzada en moda denim,  un tipus de roba resistent que està feta principalment de cotó i amb la qual es fabriquen els pantalons texans. 

Misako Espai Gironès

Misako va obrir la seva primera botiga física l’any 1998 a Barcelona i actualment compta amb més de 200 botigues a Espanya, Portugal i França i segueix ampliant el seu mercat  tota Europa. També opera online. A Misako, cada temporada s’ofereixen àmplies col.leccions de bosses, moneders, maletins, bosses de viatge i altre complements a preus molt assequibles per al gran públic. 

El nou establiment de Tiffosi a l’Espai Gironès és el primer que la companyia portuguesa obre a l’àrea urbana de Girona. 

Tiffosi a l’Espai Gironès

Per altra banda, en les últimes setmanes diverses marques  han fet importants inversions en els establiments que tenen a l’Espai Gironès. És el cas d’ Immotion  ( de monocicles, bicicletes i patinets elèctrics entre altres),i Eurekakids ( especialitzada en jocs educatius) que han renovat els seus locals apostant per estructures més modernes i diàfanes , enfocades a donar un millor servei als clients.  Eurekakids, a més, ha renovat totalment la seva imatge. La firma de productes congelats La Sirena i l’òptica Afflelou, també han fet reformes i han canviat la seva ubicació en el Centre Comercial . Afflelou està situat ara a la Plaça del Foc i  La Sirena a l’entrada que dona al carrer del Pla de Salt.

El gerent de l’Espai Gironès, Pau Jordà, s’ha mostrat molt satisfet per  la incorporació de noves marques al Centre Comercial “ estem molt contents de poder comptar a les nostres instal·lacions amb firmes de referència com Misako i Tiffosi i per les renovacions d’establiments impulsades recentment que permeten oferir millors serveis als clients i consolidar una aposta per l’Espai Gironès de marques de referència.  Això  ens aporta un valor afegit i permet que el  Centre Comercial pugui continuar oferint als visitants  una àmplia i diversificada oferta així com millorar l’actual”.

Latest Posts

spot_img

un xic de tot