Marrecs Espai Girones

Els Marrecs de Salt, a l’Encesa de llums de Nadal de l’Espai Gironès 

Es farà divendres 22 de novembre a les 19h i també actuarà el grup Acústic5, que va participar en el programa de TV3 Oh Happy Day

L’Espai Gironès donarà el tret de sortida a la temporada nadalenca aquest divendres 22 de novembre amb l’acte d’encesa de llums que decoraran les instal·lacions del Centre Comercial. Aquest any serà encara més espectacular. Es comptarà amb una actuació dels Marrecs de Salt, que aixecaran pilars de 4 al costat de l’arbre de Nadal i hi haurà una cercavila.

També s’ha programat una actuació del grup Acústic5, que va participar a la darrera edició del programa “Oh Happy Day” de TV3. L’any passat els Marrecs ja van ser presents a l’encesa de llums de l’Espai amb un gran èxit i aquest any repeteixen la seva presència. 

L’acte, que és gratuït i estarà obert a tothom, començarà a les 19 h  i es durà a terme a la planta principal del Centre Comercial .

A partir del proper divendres les instal·lacions  de l’Espai Gironès lluiran la decoració de Nadal que il·luminarà tots els racons del Centre Comercial. Els últims anys l’Espai Gironès ha acompanyat la tradicional encesa de llums amb actuacions espectaculars. L’any passat es va comptar amb l’actuació del cor A Grup Vocal dirigit per Marc Sambola, que també havia participar en el programa Oh Happy Day

Amb aquest tipus d’esdeveniments el Centre Comercial vol oferir als seus visitants la seva vessant d’oci i de compromís amb el territori, així com transmetre valors culturals. 

FER UN COMENTARI

Si us plau, introdueixi el seu comentari!
Si us plau, introdueixi el seu nom aquí