Dijous, maig 30, 2024
spot_imgspot_img

La Última

Presentació de llibre Bona nit, petit estel

Un conte dedicat als infants i les seves famílies per explicar, reflexionar i acceptar el dol per un nadó.

L
L’Aran amb els seus pares

Presentació del llibre “BONA NIT, petit estel” de l’Anna Marsal i il·lustrat per Elisabet Serra, a càrrec de La Capsa dels Records.

Conte adreçat a nens i nenes de 4 a 8 anys però també a les seves famílies i sobretot als avis que pateixen una mort perinatal.

Sinopsis del conte Bona nit, petit estel

L’Aran té moltes ganes de conèixer la seva germaneta, per això quan els pares li donen la notícia que finalment no podrà ser, haurà d’afrontar una situació complicada que resoldrà amb l’ajuda dels seus pares i els seus avis.

Un conte per explicar, per comprendre i per acompanyar als més petits davant d’una situació inesperada que a vegades fins i tot als grans ens costa d’entendre.

El projecte. Un conte.

El projecte neix de la necessitat per explicar als infants la mort d’un germanet o germaneta durant la gestació o al cap de poc de néixer.

Es tracta d’un conte on el protagonista crea un imaginari junt amb els pares i avis amb l’objectiu de cercar i finalment trobar el seu estel particular.

19 de novembre de 2022 – 12:00 a la Biblioteca Iu Bohigas

Associació La Capsa dels Records:

L’associació neix de la necessitat generada a partir de la mort d’un nadó, evitant sortir de l’hospital amb els braços buits.

“La Capsa dels Records” està feta amb molt d’amor, cura i tendresa, de forma artesanal per nosaltres mateixes que hem passat per una situació traumàtica i entenent el patiment pel qual passen famílies que perden a un fill o filla durant la gestació o a les poques hores de néixer, i comprenent la necessitat de tenir un conjunt de records per dur a terme un dol saludable i donar valor a l’existència del nostre nadó.

Adquirint aquest conte es dona un valor afegit a la creació de records pensant en els germans i germanes que també pateixen la pèrdua d’aquest ésser estimat. A més dona valor als avis, que sovint son oblidats malgrat també sentir el dolor per la pèrdua del seu nét o néta.

Latest Posts

spot_img

un xic de tot