Dimecres, abril 17, 2024
spot_imgspot_img

La Última

Canvi de circulació del carrer Fidel Aguilar. Només residents

Canvi de circulació: el carrer Fidel Aguilar restringeix el pas a vehicles No Autoritzats

Amb l’objectiu d’optimitzar la mobilitat l’Ajuntament de Salt ha anunciat una modificació en la circulació del barri vell. A partir del dimarts 2 d’abril, el carrer Fidel Aguilar experimentarà un canvi significatiu: El seu canvi de sentit de circulació i la implementació d’un sistema de control d’accés per a vehicles autoritzats.

Noves mesures per a una millor circulació

El canvi del sentit de circulació del carrer Fidel Aguilar, que passarà a ser de direcció nord-sud (direcció parc monar al carrer llarg), respon a la necessitat de facilitar el trànsit i millorar l’accés dels residents del barri a les seves llars, especialment després de les obres realitzades al carrer Llarg i al carrer Sant Dionís durant l’any 2023.

Control d’accés carrer Fidel Aguilar de Salt

Una novetat destacada és la posada en marxa d’una càmera lectora de matrícules a l’entrada del carrer Fidel Aguilar. Aquesta tecnologia permetrà regular l’accés únicament als vehicles autoritzats, amb l’objectiu de reduir el trànsit de pas. Els vehicles no autoritzats que intentin accedir al carrer seran sancionats.

Gestió de Matrícules: Comprova i Actua

Els residents poden verificar les matrícules dels seus vehicles autoritzats a través de la plataforma digital habilitada per l’Ajuntament (matricules.viladesalt.cat). En cas de necessitar modificar o afegir matrícules, el procediment es pot realitzar fàcilment en línia o presencialment al Servei d’Atenció Ciutadana. Cal destacar que cada habitatge pot tenir fins a un màxim de tres vehicles autoritzats.

Latest Posts

spot_img

un xic de tot