Dijous, juliol 25, 2024
spot_imgspot_imgspot_img
spot_imgspot_imgspot_img

La Última

Salt decora els Itineraris Segurs a les escoles amb la col·laboració de la gent gran del municipi

El projecte Juguem. Itineraris Segurs han engalanat aquesta darrera setmana un total de 24 arbres ubicats davant del Pavelló Municipal d’Esports amb la col·laboració de la gent gran de Salt. El projecte que impulsa l’Ajuntament de Salt juntament amb la Fundació Atenea, ha reprès aquesta primavera l’activitat que porta per nom Teixint Salt.

Sota la coordinació de les educadores socials del Juguem?, un conjunt de dones del Centre de Recursos de la Gent Gran han decorat els arbres de davant el Pavelló Municipal d’Esports amb els seus treballs de ganxet. L’objectiu ha estat guarnir una de les rutes segures cap als centres escolars de Salt.

Segons la primera tinent d’alcaldia i regidora de Serveis a les Persones, Margarita de Arquer, l’activitat Teixint Salt “forma part de les accions intergeneracionals promogudes des de fa tres anys dins el projecte Juguem. Itineraris Segurs, amb la voluntat de fer més visibles determinats trams de les rutes escolars del municipi”.

En aquesta líniade Arquer, afegeix que “és un exemple de les accions comunitàries que es porten a terme a Salt amb la voluntat que els escolars puguin circular amb seguretat, anant i tornant dels centres i ha estat  fonamental comptar amb la col·laboració de la gent gran de Salt per engalanar aquells trams que no es poden senyalitzar amb pintura”.

Ja fa tres anys que l’Ajuntament de Salt, juntament amb la Fundació Atenea, impulsa el projecte Juguem. Itineraris Segurs. La iniciativa ha permès la identificació de tres itineraris que travessen el municipi de Nord a Sud per a poder arribar a totes les escoles de la ciutat. La iniciativa inclou, a la vegada, un treball de sensibilització comunitària adreçada a garantir que els infants que van i tornen sols de l’escola ho puguin fer de forma autònoma i segura.

Latest Posts

spot_img

un xic de tot