Dissabte, juny 15, 2024
spot_imgspot_img

La Última

Fins a l’octubre la Xarxa d’accés al treball ha atès 77 persones en itineraris d’inserció

Les activitats es traslladaran al local del Satèl·lit

Durant el 2017 i fins al mes d’octubre la Xarxa d’accés al treball (XAT) del Casal dels Infants ha atès a 77 persones realitzant itineraris d’inserció laboral. La XAT deixarà l’Estació Jove per traslladar-se al Satèl·lit Jove situat al Carrer Doctor Ferran nº20 de Salt, on podrà disposar d’una sala gran per fer formacions de grup, sala de tutories, sala d’ordinadors i un espai per fer les fotos del currículum.

Actualment la XAT està treballant en l’itinerari laboral de 26 persones en recerca activa de feina. Cal destacar que 15 alumnes participen en els cursos monogràfics d’hostaleria per tal de desenvolupar les seves competències tècniques en aquest àmbit. L’alta demanada ha fet que hi hagi llista d’espera per participar en properes edicions.

La idea dels curs monogràfic d’hostaleria és dotar als alumnes d’habilitats específiques en l’àmbit de treball, de tal manera que es combina un espai de teoria, un espai de pràctica i un espai de visites a diferents empreses per aproximar a l’alumne a la realitat laboral. Els alumnes que passen satisfactòriament el curs tenen la possibilitat de fer pràctiques en empreses del sector i un servei de seguiment i tutorització perquè el procés de recerca de feina finalitzi amb èxit.

Latest Posts

spot_img

un xic de tot