Dimecres, setembre 27, 2023
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

La Última

182 alumnes en la UNED Sènior

Més de 150 alumnes matriculats als cursos UNED Sènior

Els cursos UNED Sènior estan dirigits a majors de 50 anys i ofereixen formació en idiomes, tecnologia, medi ambient i cultura

Un total de cent vuitanta-dos alumnes s’han inscrit en alguns dels onze cursos que ofereix la UNED a Olot, Figueres i Salt durant el segon semestre. Tot i que el període de matriculació encara està obert per a alguns dels cursos destaca la bona acollida i l’arrelament d’aquest tipus de formacions.

Cent divuit alumnes ja s’han matriculat als sis cursos oferts a Olot. La seu de la Garrotxa és la que compta amb més afluència d’estudiants i on aquestes formacions són més populars. La temàtica dels cursos és diversa per tal que el públic pugui trobar alguna formació del seu interès. L’oferta per a aquest segon semestre és de  cursos de Noves tecnologies, Francès, Els secrets dels boscos, Anglès, Art contemporani i Coneguem el nostre entorn.

A la seu de Figueres s’ofereixen tres formacions on assistiran un total de 50 alumnes. Els cursos tractaran sobre Una història, de l’art, a l’Empordà, Anglès Les veus de l’òpera. A la seu de la UNED a Salt s’ofereixen dues formacions: Everyday english i Hi havia una vegada el cinema, que farà l’activista cultural saltenc, Guillem Terribas. Actualment compten amb catorze alumnes matriculats tot i que el període d’inscripció es manté obert.

Latest Posts

spot_img
spot_img

un xic de tot