El Centre Comercial es va traslladar als anys 80 i més de 60 establiments van oferir descomptes i promocions especials
La primera Shopping Night de l’Espai Gironès ha estat un gran èxit. Pel Centre Comercial van passar divendres  passat entre les 20h i les 24h un total de 9.000 persones, 4.000 més que un divendres normal entre aquestes mateixes hores. El gerent de l’Espai Gironès, Pau Jordà, es mostra molt satisfet amb el desenvolupament de la primera edició de la Shopping Night no només per la gran resposta que hi ha hagut per part dels establiments sinó per la molt bona acollida que ha tingut l’esdeveniment entre el visitants. Ahir tots els establiments van obrir fins a la mitjanit i més de 60 botigues i restaurants van oferir descomptes i promocions especials. A més, van programar activitats especials per sumar-se a la gran festa del centre gironí. El públic es va mostrar molt participatiu en totes les activitats que des del Centre Comercial es van programar : concursos, flashmobs, animació, cinema i música. Durant la seva primera Shopping Night l’Espai Gironès es va traslladar als anys 80 per tal de fer reviure durant unes hores als visitants moments d’aquella època que va representar un esclat cultural, tecnològic i de moda.
El Centre Comercial ha volgut amb aquesta acció posar tota l’oferta comercial disponible a l’abast dels seus visitants, en aquesta ocasió allargant unes hores l’horari habitual i donant un valor afegit.
Concursos, flashmobs i animació
Les activitats van començar a les 18h amb la projecció, als cinemes Odeon i per un preu de 4 euros, de la pel.lícula La la Land. Més tard es va dur a terme un concurs per escollir la persona que portés la millor disfressa dels anys 80 i es van repartir tres premis diferents entre els guanyadors: una estada d’una nit per a dues persones al balneari Font Vella, de Sant Hilari Sacalm; dues entrades per al Centre Lúdic i Termal Magma, de Santa Coloma de Farners; i sis entrades per als cinemes Odeon. També es va activar un altre concurs a través del Facebook Live del Centre Comercial que va repartir més premis: una Nintendo Clàssic Mini, Tocadiscs, Càmera instantània , un pack de sèries famoses de TV dels 80’s i dos vals de 16.638 pessetes -100 euros- per gastar a les botigues del Centre Comercial en un termini de dos mesos. A més, totes les persones que ahir al vespre van anar a l’Espai Gironès eren obsequiades amb un braçalet fluor per anar en consonància amb la temàtica de l’esdeveniment.
La primera Shopping Night d’Espai Gironès va comptar també amb flashmobs a càrrec de les escoles de ball Sibiem, de Salt i Udance, de Girona; animació de la mà d’actors de la companyia La Minúscula caracteritzats dels 80’s i d’un Fotobooth dels 80’s on els visitants podien imprimir-se i endur-se les seves divertides fotos amb atrezzo d’aquella època.

FER UN COMENTARI

Si us plau, introdueixi el seu comentari!
Si us plau, introdueixi el seu nom aquí